Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaolfa

Suknia, a garnitur

Polecane posty

Gość dsaolfa

Moja kobieta będzie miała na studniówkę złotą kieckę, ja jednak marzę o szarym garniturze, do którego nie za bardzo można wprowadzić jakiś złoty akcent. Nie wyobrażam sobie, by mój garnitur był banalnie czarny. Co zrobić w takiej sytuacji? Może w ogóle da się uniknąć złotego w mojej garderobie? Proszę o rady.

Gość kasia2020
Po co to wieśniackie złoto u Ciebie? Sukienka okej, ale do garnituru to zdecydowanie za dużo :)

Gość dsaolfa
Chciałbym mieć szary garnitur, a nie wiem jak to się będzie komponować ze złotą sukienką kobiety. Zamiast krytykować, to doradźcie co mam zrobić, i co założyć do szarego garnituru, żeby pasowało to do złotego blasku mojej wybranki.

Gość dsaolfa
Ok, to w takim razie do szarego garnituru i złotej sukienki jaką koszule i jaki krawat jak żeś taki mądry, hę? ;>

jestem kobieta....ale nie rozumiem dlaczego w ogole wasze stroje maja sie komponowac...pojecia nie mam co pasuje do zlotego :P

Gość dsaolfa
A ile masz lat? Bo raczej na studniówkę to trzeba się komponować :)

Gość MaargaritttttttaD
No kurcze chlopak ma racje... Przeciez musi pasowac... Z reguly chlopak zaklada koszule pod kolor sukienki swojej partnerki. Taka jest zasada. Krawat oczywiscie dopasowany jest do koszuli. W Twoim przypadku bedzie troche ciezko- przeciez nie wdziejesz na siebie zlotej koszuli. Mysle, ze szary garnitur bedzie ładnie wygladal do zlotej sukienki. Koszule radze dobrac w kolorze dodatkow, ktore bedzie miala Twoja partnerka (torebka, buty, bizuteria).

25,ale na moja nie myslalam o tym jak sie komponowac z chlopakiem..ubralam co chcialam,on ubral co mial i tyle... na wesela tez nie patrze na to co on ma...dla nie to dziwne,zeby ubierac zielona koszule,bo ja mam zielona suknie...on chcial tak zrobic,ale dla mnie to jest za bardzo "matchy matchy"

Gość Maargarittttttta xD
Powiedz mi jeszcze jakiego koloru masz wlosy i oczy. Masz ciemna karnacje?

Gość Maargarittttttta xD
To zalezy kto jak chce i jak sie komu podoba... Ale np przy polonezie jest widoczne to (nie)dopasowanie. Nie wyobrazam sobie, ze moglabym pojsc w czerwonej sukience a on w zielonej koszuli:)

Gość dsaolfa
No tak, ciemna karnacja. A tak nawiasem mowiac to moja partnerka chyba "niestety" bedzie miala rowniez i dodatki zlote, bo i torebka i buty, a co do bizuterii to nie rozmawialismy na ten temat. Cholera, problem jest, ale jak mowisz ze szary pasuje to juz jakis postep. Co do pani co ma 25 lat, heheh cwierc wieku juz mamy, co? Tak powaznie to za Twojej studniowki nie mozna bylo ubierac chyba innych kolorow niz te galowe czarne, szare, blekitne, granatowe. Dlatego pewnie chlopy i dziewczyny na czarno, nie dziwie sie, ze problemu nie mialas.

eeeee....bylismy na weselu,ja w zielonej sukni,on w rozowej koszuli i szarym garniturze....prawda taka,ze poza tym paroma tancami i tak potem tanczysz z ludzmi w innych kolorach...po prostu n lepiej wygladal w rozowej :)

eeejjjj..nie rob ze mnie babci :P dziewczyny mialy tez czerwone mini itd...nie wiem czy ktos naprawde myslal o tym zeby dobrac sie z partnerem...

Gość Maargarittttttta xD
Kurcze szkoda, bo myslalam, ze moze ma jakies brazowe dodatki albo cos. Jak masz ciemna karnacje, to chyba dobrze:) Looknij sobie na ten link. Ten gajer jest mega elegancki, ale moze cos w tym stylu sobie kup? http://www.alfa-omegas.pl/images/garnitury_zdjecie.jpg

Gość Maargarittttttta xD
Nie, nie jestem daltonem- wiem, ze ten nie jest szary:D ale moim zdaniem jak najbardziej odpowiedni kolor.

mi sie zestawienie bezu z szarym nie podoba....moj facet ma jasno-szary garnitur i do tego taka jasna pastelowa rozowa koszula wyglada super..do tego ma krawat w szare i rozowe paski...miodzio...ale do zlotego nie pasuje ;)

Gość Maargarittttttta xD
Powiem Wam, ze ja tez mam w tym roku ten sam problem. Mam studniowke i trzeba bedzie sie zgrac z cholpakiem. Trzeba bedzie sobie dac rade, bo z tego, co slysze to dziewczyny z mojej klasy wlasnie beda sie "dopasowywac" ze swoimi partnerami.

Gość Maargarittttttta xD
Mnie to sie na przyklad podoba koszula w kolorze czerwonego wina. Moze banalne,ale jednak:) jeszcze moj facet ma zielone oczy i pieknie to wyglada. Pod oczy tez jest dobrze dopasowac kolory;) No, mnie to sie nawet podoba tamten gajer, te kolory... Mysle, ze dla autoa topicu byloby to optymalne wyjscie... chyba nie mam wiecej pomyslu:/

Gość Maargarittttttta xD
Albo troche ciemniejszy garnitur, koszula z jakims wzorem i gladki zloty krawat?

Gość dsaolfa
Ja bym chciał wypalić właśnie w szarej marynarce, pod spodem jasna różowa koszula i taki mocniejszy różowy krawat. Do różowego nie pasuje, ale wiem że świetnie bym wyglądał ;-)

Gość dsaolfa
Do złotego oczywiście ten zestaw z różem nie pasuje

Gość Maargarittttttta xD
nie pasuje. jak chuj:/

Gość dsaolfa
Dlatego jestem w dupie :(

Gość Maargarittttttta xD
musisz cos wymyslic. odbiec od swoich planow. no trudno.

Gość no nie.. prosze...
a ja uwazam ze powienies zalozyc tez szary garnitur.. biala koszule i krawat normalnypo prostu pasujacy do calosci.. i broń Boze jakichkolwiek zlotych rozowych czy innych dodatkow, koszul itp. jezeli partnerka bedzie miala zlota sukienke to juz bedzie sie wyrozniac z czerni brazow bordo fioletow.. nie zakladaj nic w "jej" kolorze.. bo razem bedziecie wygladac w zlotach jak dwie ala kaczki na 5 minut przed wyjeciem z piekarnika.. w szarym garniturze i bialej koszuli stonowany krawat moze byc brazowo-bezowy.. czybrazowo zloty bedziesz wygladal elegancko i klasycznie... ubierz sie tak.. wyobraz sobie swoja partnerke.. i bedzie super.. moje zdanie ..Ty mozesz miec inne... pozdrawiam..

Gość gość
Czarny krawat i biala koszula... nic nie.musi sie idealnie komponowac. Pozdrawiam ;p

Bez przesady z tym garniturem. To nie hollywod:) Załóż klasyczny czarny lub granatowy garnitur. Ogólnie spory wybór garniturów męskich są w sklepach internetowych. Mój brat ostatnio kupił na stronie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To taka porównywarka cenowa. Zamówienie doszło szybko. Polecamy