Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka0405

dlaczego faceci powoli angazuja sie w zwiazek?

Polecane posty

Mój facet twierdzi, ze ja za szybko angazuje sie w zwiazek... zebym przystopowała...Jaki jest tego powód..zastanawiam się? Nie jest gotowy lub boi sie nastepnej \"bolesnej miłości\"

Gość Marta* lenwiec
kobiety nie połykają, bo faceci się powoli angazują w związek! Doszliśmy już do tego, że sami sobie szkodzą!

z reguly: kobiety podchodza do wszystkiego bardziej emocjonalnie. mezczyzna ma umysl analityczny i bierze wszystkie za i przeciw.

No w koncu konkretna odpowiedz... Chyba rzeczywiscie tak jest...To co mam robic> Cieszyc sie z tego co jest mi w stanie zaoferowac?Mam dwojke dzieci i pewnie dlatego sie boi?

Gość nie da sie w to uwierzyć
bo tak im wygodnie szybciej mozna sie wycofać;)

cierpliwosc. czy bylabys szczesliwsza, gdyby szybko sie angazowal i rownie szybko "odangazowal"? badz cierpliwa, o ile jestes w stanie. niestety kobietom (nie wszystkim rzecz jasna) brak cierpliwosci, a my rozkrecamy sie powoli. ale jak sie rozkrecimy, dajemy z siebie wiele. przede wszystkim stabilnosci i poczucie bezpieczenstwa.

tak, masz rację.. Muszę być cierpliwa... W koncu nie mogę wymagac od niego zeby angazował sie w takim samym tempie jak ja. Nie da sie nad tym panować..Dziekuje..

Gość nie da sie w to uwierzyć
nie kumam masz super stopke;) i ten wykład o cierpliwości był the best👄