Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiapiotr

problem...stania

Polecane posty

Gość kasiapiotr

no wiec mamy proble tz moj chlopak ma problem:P jak tylko sie spotykam to on jest tak podniecony ze mu staje:D troszke to smiesznie wyglada no i nie wiemy jak temu zaradzic:D

Gość kasiapiotr
no wiesz tylko to jest troszke smieszne jak idziemy gdzies a jemu widac ze stoi przez spodnie....mi to sie podoba ale on sie troszke krepuje:(

Gość okoier
jak stoi to zrob mu loda i bedzie po problemie

Gość kasiapiotr
na malzenstwo bedzie czas:) a z tym lodem...hmmm ale ile by to trzeba robic:P

Gość okoier
zazwyczaj od 5 do 10 minut .

Gość kasiapiotr
nie podesle ci go on jest tylko moj:) a jakies inne sposoby....:P

rany nie mow ze nie robilas mu loda :o to sie nie dziwie ze facet chodzi nabuzowany gdzie musi upuscic nadmiar inaczej go rozsadzi :D:D:D rany kobieto ale ty to twardzielka jestes jak nie rusza Cie widok faceta ze stojącym kutaskiem ja na mojego sie wtedy rzucam jak dziekie zwierze

Gość krycha27
a mojemu stoji tylko jak sie rozbiore. Widzi tylek i cycki i mu sie podnosi

Gość kasiapiotr
a kto powiedzial ze nie robilam???? hmm w centrum warszawy mam sie z nim... ja sie spotykamy na miescie:D hmm luzne spodnie to chyba bedzie bardziej odddstawal

Gość kasiapiotr
kurcze ale co codziennie mamy sie kochac ile to mozna 2 rzy w tygodniu powinno wystarczyc ale nie pomaga:D????spotykamy sie prawie codziennie i tak jest zawsze w domu to jeszcze ujdzie ale na miescie???:P

zniem nick na "KŁODA" albo "ZIMNA RYBA" oby to byla prowokacja co tu wypisujesz bo jak masz takie podejscie do sprawy to katastrofa ja ze swoim misiulkiem jestesmy od stu lat a bez bzykania nie ma dnia

Gość kasiapiotr
to nie jest prowokacja zblizaja sie swienta spedzamy je u mojej rodzinki i boje sie tego co to bedzie hehehe:P no widzisz ty kochasz sie codziennie a nam starcza 2-3 razy w tygodniu

Gość no ale widac
tobie moze starcza ale mu nie bardzo

Gość kasiapiotr
no moze tak ale w sumie jak jspotykamy sie w diomu to kazda chwile spedzamy pod koldra..czasem nad:)

a ja jestem z moim facetem 15 lat i nadal działam na niego tak samo jak kiedyś wystarczy,że otrę sie o niego choćby w kuchni i już :) ale to chyba nie jest problem....

Gość kasiapiotr
nooo tak w domu to nie prodlem ale np idziemy przez miasto 3ma mnie za reke zerkam na jego spodnie a tam wyrazny zarys,przytula mnie gdzies i tylko zblize sie do niego to czuje ze juz stoi mu...dla mnie to fajne bo wiem ze jest gotowy w kazdej chwoli ale on sie troszke krepuje a i mi tez jest glupio:D

Gość kasiapiotr
Wtedy trzepię go podręczną torebką w wacka i już po problemie na jakiś czas, ale po chwili, już spuchnięty rośnie jeszcze większy :(

Gość kasiapiotr
kasiapiotr Wtedy trzepię go podręczną torebką w wacka i już po problemie na jakiś czas, ale po chwili, już spuchnięty rośnie jeszcze większy żenująco ktos sie podszywa pod moj nic...