Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalzalzalzalx

ON WYMUSZA NA MNIE ANAL.!

Polecane posty

Gość zalzalzalzalx

jestem z chłopakiem 3 lata, od jakiegos roku zauwazyłam ze ma obsesje na punkcie mojego tyłka, w ogole lubi pupy. Ja nie mam ochoty na takie doświaczenia, nie ciągnie mnie do tego. On bardzo chce. Pcha mi tam paluchy, chociaż nie chce, on nie rozumie. Przestał na dłuższy czas, a wczoraj znowu zaczął. Wypalił do mnie z tekstem, że patrzy na inne laski na ulicy i patrzy, która ma fajną.. :O załamałam się, i to on, ten który nigdy nie zwracał na inne uwagi, aż płakałam :O dziś mi mowi, że tylko chciał mnie wkurzyć. Nie zostawie go, ale co zrobic by zrozumiał

kup dildo w sexshopie i zaproponuj że najpierw musisz na nim sprawdzić czy to rzeczywiście przyjemne ;)

Gość zalzalzalzalx
on nie ma nic przeciwko :(

Gość lolaaaa
kochana, moj ma to samo i jeszcze gorzej. czasami robi to na sile!! o paluszkach jak jest od tylu to juz nie wspominam!! ;////////

Gość zalzalzalzalx
w czasie sexu akurat mi sie wkłada, ale jak jest gra wstępna i siedze na ni, to moczy palce z cipki i mi tam merda, sie boje zawsze , że włoży :( od palca by mi się nic nie stało, ale sie boje, że wyjmie brudny, bo w pupie czysto nie jest przecież :(

Gość pewnie wyjmie brudnego
z tyłka a Ty mu zrobisz jeszcze loda. Tak to się skończy. To jakiś chory zbok...Znajdź sobie normalnego, któremu cipka wystarczy.

Gość zalzalzalzalx
nie zostawia się z takiego powodu, to tylko jedna wada :( chce wiedzieć vo zrobić, by mi dał z tym spokoj

jak lubi pupy, to może kochajcie się np. na pieska, wtedy będzie widział twoją pupę, czyli dla niego dosyc przyjemny widok :) wytłumacz mu, że nie chcesz kochać się analnie. a jak będzie nalegał to sama najpierw poddaj go lewatywie i włóż mu coś w pupę, ciekawe czy się ucieszy :D

Gość ncvsdvnckjdxncv
bez przesady, jak robie minetke swojej dziewczynie tez wkladam jej palca w pupe, dodatkowe doznania bo otworek jest mocno unerwiony, trzeba tylko z tym poczekac az dziewczyna bedzie juz naprawde mocno podniecona, jak pcha ci tam palce na chama i do tego bez nawilzenia to sie nie dziwie ze masz opory ale tak ogolnie to fajna sprawa tylko masz chlopa ktory nie wie jak sie do tego zabrac

a ja spróbowałam i wcale nie żałuję, facet na początku mnie trochę namawiał ale zrobiłam to z nim wtedy, kiedy sama naprawdę miałam na to ochotę. I było bardzo przyjemnie :)

Gość zalzalzalzalx
Mam problem ze zwieraczami i boję się, że jak mocniej rozchyli nie wytrzymam i wypróżnię mu się na dłoń, szczególnie podczas rozwolnienia, raz już tak miałam

Gość zalzalzalzalx
mniejsza o penisa, ostatnio chciał mi tam włożyć dorodnego kabaczka, szczotkę do kibla, łyżkę do butów i wałek do ciasta :-0

Gość ncvsdvnckjdxncv
nie wiem jak to jest z rozszezaniem bo nie uprawialem jeszcze z zadna ze swoich dziewczyn seksu analnego bo jakos mnie do tego nie ciagnie ale na wlozenie paluszka nie pozwolila mi tylko jedna, generalnie to kazda na poczatku sie wstydzi dlatego ja o tym nie rozmawiam tylko podczas lizanka zaczynam draznic ten otworek najpierw z zewnatrz, za drugim razem delikatnie wpycham palec ale nie do srodka, a za 3 razem juz do konca, jak dziewczyna przy delikatnych pieszczotach tego miejsca widzi ze to przyjemne pozwala na wiecej

Gość ncvsdvnckjdxncv
Za czwartym razem włożyłem po nadgarstek, nie oponowała, ale oczy zrobiły jej się nieco większe, myślałem, że ma problemy z tarczycą

Gość ncvsdvnckjdxncv
wlasne doswiadczenia podszywaczu z kolega typu bears opisujesz? :)

Gość ncvsdvnckjdxncv
w taki sposób zgubiłem w niej już dwa rolexy i jeden srebrny sygnet :( A kiedy moja luba przechodzi w supermarkecie przez bramkę to włącza się alarm.

Gość suzan storm
ja tam lubie pieszczoty analne i prosze nie mylic z seksem analnym, wydaje mi sie ze glupie komentarze na ten temat pisza malolaty albo osoby ktore nie mialy z tym nigdy do czynienia lub ktos nieumiejetnie je tam piescil

Gość suzan storm
Ze mną jak z dzieckiem, za rączkę i na...pałkę, a jaki mus czekoladowy wychodzi...mniam...przepychota

Gość hilary klynton
prawiczek a ktora dziewczyna cie nie brzydzi?

Gość mmjs
a jakby była dziewicą analną i normalną dziewicą, ale brałaby już do paszczy, też byś jej nie chiał?

Gość hilary klynton
a jak miala anala z milosci? albo facet tylko palca jej tam wkladal?