Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta na caffe

wasz wyglad - co wam sie najbardziej w sobie podoba?

Polecane posty

Gość ankieta na caffe

z czego jestescie dumni?

Gość maritka19
z wloskow-blond krecone, z oczu- zielono-blekitne, z zabkow-ladny usmiech, ze zgrabnych nog, zadbanych, naturalnych paznokci i jeszcze duzo by wymieniac:D

Gość zbmlkhsREYOHBC
z brzucha ładnego i bez tłuszczyku

Gość Groszkowa
Ja jestem dumna z moich loków, które sięgają za łopatki (ciemny blond-rudy), zielono-szare oczy, które czasem wydają się być niebieskie, myślę, że mam całkiem ładne, długie nogi.. Jestem dumna ze swojego uśmiechu i moich oczu, mimo, że mam leciuteńko "klapniętą" lewą powiekę, ale tego nie widać.. Tylko ja to widzę xD Poza tym, mam długie palce skrzypaczki, z czego też się cieszę :) Jestem całkiem zadowolona ze swojego tyłka, co wypełnia mi "pustkę" w biuście :)) Ciekawy temat, wyrzucajmy to z siebie :)

Gość sonia21
jestem dumna :z włosów , zgrabnego i małego nosa, z oczu bo nie raz słyszałam ,ze są ładne. Z figury ,która jest zgrabna . Z płaskiego brzucha. a jestem mniej zadowolona z : zębów (bo nie są całkiem proste) , łydek bo mogły by być szczuplejsze, z moich stóp ( przez szpilki skrzywiłam sobie palce) no i piersi mogły by być większe

Gość taka sobie jedna aa
z intensywnie zielonych oczu, długich rzęs, płaskiego brzuszka i zgrabnego noska. nie nawidze natomiast moich masywnych ud:]

Gość taka sobie jedna aa
a z moich małych, zgrabnych stóp, ktore mój mezczyzna uwielbia:)

Gość brunetka 24
Podoba mi sie moja figura, ładny brzuszek, zgrabne nogi i długie falowane włosy :)

1. tylek 2. wzrost 172cm 3. nogi dlugie:D 4. usmiech 5. oczy zielone kazdy facet mi mowi ze cos wnich jest:D 6, talia

Jestem dumna ze swojego wzrostu 174cm i wagi 56 kg... z moich nóg... Moich oczków mam Ciemne oczy i podobno bardzo ładne...Cieszą mnie także moje włosy Jestem brunetką z kręconymi włosami do Ramion:)

Gość ogólnie młody wygląd
a stara rura jestem

Gość lady_ in _red
- Z twarzy( oczu, zgrabnego nosa , symetrycznych rysów) -z długiej szyi - z długich blond włosów(wszyscy je chwala;)) - z figury ( talii , bioder , biustu, tyłka) - z długich nóg

zwsze gdy rano patrze w lustro , to tak sobie myślę i myślę ... co te Niewiasty we mnie widza?

Gość najlepsze ze pewnie
wiekszosc z was w rzeczywistosci w oczach innych jawi się jako pasztet :D

Gość a ja OCZY
nie wiem pewnie to głupie teksty, ale co chwile ktoś mowi mi o moich oczach. Ochroniarz (moglby byc moim ojcem) taki wujkowaty mowi, ze mnie kojarzy, bo ja czesto na promocji stoje i dodal, ze poznal po oczach, ostanio znjaomy ktorego szmat czasu tez mowil mi ze po oczach. Pewnie to glupie zagrywki, ale mi sie i tak one podobaja, bo sa ciemne taki ciemny braz. Podobaja mi sie jeszcze paznokcie, bo maja piekny ksztalt. Wlosy, bo sa naturalnego koloru i takie kasztanowe :P nie dokonca, ale moga byc zeby :) no i mam 170 cm wzrostu czasem na to narzekam, ale tak to jest ok :)

Gość a ja OCZY
chyba dlatego , że mam oczy jak szyby naftowe - takie zaropiałe.

Gość w gore bo wazne

bioderka :) ciemne oczka usmiech długie nogi :) ogolnie to buzia mi sie podoba bo jest taka niewinna :P i wygladam bardzo młodo :) co ma swoje plusy

Gość a ja jestem duymna
moje piersi:) twarz, oczy zielono zolte moje pelne usta, kolor wlosow - bialy i moje uda mmmniaaa

Gość a ja jestem duymna
a i co najbardziej lubie moją mleczno porcelanową skóre:)

Lubie swoje oczy. Takie zielono-brazowe(inaczej zwane: gówno w trawie). Kolega zawsze mi mówi że mam takie kocie oczy:P I rzęsy mam długie :D i usta- nie mam za wąskich ani za pełnych, ale są dosyć długie i wszytskim sie podoba, jak się smieje :D

Gość razem razem razem
niebieskie oczy, ładne usta, duży biust, zgrabne nogi

Gość boa czyli
1 z ząbków- białe i równe- uwielbiam sie usmiechac :) 2 z ust, sa pełne, wystarczy ej tylko pociągnąc bezbarwnym błyszczykiem i sa super 3 kolor włosów naturalny ciemny braz 4 dłuuugie rzęsy, wystarczy tylko podkręcic lekko zalotką i pomalowac zwykłym tuszem i wiecej makijazu nie trzeba 4 szczupłe nogi , wprawdzie najczęsciej chodzę w dzinsach, (dopasowanych) ai tak mi mówią ze mam chude nogi- chude nie sa, sa "normalne" 5 pupa- ze sie tak wyraze- "wymiarowa" nie za mała, nie za płaska nie za duza- taka w sam raz :P oczy w sumie niebieskie, szaroniebieskie- mnie sie nie podobają :o , nad brzuszkiem pracuje ( ale leniwa jestem wiec mi troche zejdzie:O )

Gość kfjdsakfjsa
1. pełne wargi 2. naturalny 'złoty' kolor włosów 3. kolor oczu - szaroniebieski 4. duzy biust 5. idealna cera - nawet w wieku dojrzewania nie miałam zbyt wielu pryszczy itp - dosc jasna, z rumieńcami na policzkach(dokładnie jak w starych filmach:D 6. dosc ładna twarz 7. miałabym ładną, kobiecą sylwetke gdybym schudła z 5kg:D 8. hmmm chyba wystarczy, bo juz i tak czuje sie strasznie nieskromnie:O:D

Gość czarnaada
w całości jestem zajebista! bo to ja ;]