Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .kisiel w majtkach.

uważacie,że jeśli kobieta i mężczyzna mają podobny styl ubierania się to

Polecane posty

Gość .kisiel w majtkach.

zachodzi większe prawdopodobieństwo, że się sobie spodobają?

Gość .kisiel w majtkach.
chodzi mi o obce sobie osoby przeciwnej płci, które przebywają w tym samym miejscu-impreza, klub lub choćby przystanek tramwajowy

Gość ajajakop w dupke
tu nawte nie chodzi o podobny styl ubierania, a o trafienie w gust.

Gość commercial for leni
tak,ja sobie tak "dobieram" partnerow,bo mam specyficzny styl ubierania sie i zwracam na to uwage u innych,to wiaze sie z reguly tez ze wspolnym swiatopogladem,muzyka etc

Gość .kisiel w majtkach.
czy mozliwym jest że gdy jesteśmy podobnie ubrani np : styl elegancki -ona spódnica do kolan,buty na wysokim obcasie,płaszczyk;on dobrze skrojone spodnie, płaszcz, modny szalik styl młodzieżowy/hip hopowy- kolorowe ubrania, szrokie bluzy, ciekawe sweterki, sportowe buty to szybciej wpadniemy płci przeciwnej ( ubranej podobnie) w oko? :)

Gość .kisiel w majtkach.
a co za tym idzie, że powinniśmy "szukac" partnera o podobnym stylu, gdyż prawdopodobnie możemy dogadać się z nim również na innych płaszczyznach ? :)

Gość .kisiel w majtkach.
tak to właśnie rozkminam, bo raczej ubieram się na sportowo, dość mało kobieco, a podobają mi się faceci z klasą-tacy w płaszczach, strój a'la biurowy, niż właśnie ci ubrani na luzaka-tak jak ja... może powinnam zmieć styl a wteyd zostane zauważana przez tych których uwagę chciałabym przykuć

Gość commercial for leni
kisiel...to dobra opcja,z reguly jest tak,ze najpierw zwraca sie uwage na osoby,ktore sa w jakis sposob nam "blizszie" niz inne- np poprzez styl ubierania sie.takze jesli chcesz,aby ktos elegancki sie Toba zainteresowal,moze niekoniecznie zmien calkowicie styl,ale na takie wyjscie ubierz sie tez elegancko :)

Gość .kisiel w majtkach.
a czy sa tu osoby ,które zwracają uwagę jedynie na konkretny rodzaj-styl ubierania się u płci przeciwnej? dlaczego to robicie? jaki to styl i czemu ten?

Gość commercial for leni
chcoiaz Zwodniczy Aniolek tez ma racje- nieduzo osob az tak bardzo zwraca uwage na styl ubierania sie,bardziej na urode,szczegolnie z wiekem ta tendencja wzrasta

Gość w zasadzie styl ubierania sie
nie jest dla mnie wyznacznikiem ale ja np. nie zwracam uwagi na hip-hopowców i tym podobnych, za to podobają mi się faceci w rockowym stylu.;)

Gość ajajakop w dupke
mi sie podobaja tez faceci ubrani raczej prosto, ale schludnie, raczej na ciemno, cos w klimacie, morcznie:P, ale bez przesady. i na takich zwracam najczescije uwage.

rozumiem np ze facet sluchajacy metalu/rocka chetniej i szybciej zwroci uwage na taką właśnie dziewczynąniż na kolorwąpannę zaś gość w szerokich spodniach ani spojrzy z ciekawością na metal-girl a myslicie ze tacy co się mi podobaja- w tymstylu eleganckim- to spojrzeliby na taką sports-girl? raczej wolą elegackie panny?

Gość ajajakop w dupke
nie zawsze, stu na kafeterii czytalam nawte, ze facet byl troche mroczny, anie szukala dziewczyny wtakim klimacie. ja tez nie jestem mroczna, ale np nie lubie byc wystrojona, lubie dobrze wygladac, ale nie lubie sie swiecic, co nie znaczy, z efacet troche bardziej elegancki mi nie padnie w oko .mysle tez, ze facet elegancki moze spojrzec na sportowo ubrana dziewczyne, tylko, zeby ta nie byla ubrana w lachy, a mialo to rece i nogi;)

Gość abc i ty
Myśle, że to ma duże znaczenie, każdemu z nas podoba się określony styl faceta/kobiety i myśle ze elegancki facet chciałby miec elegancką kobiete :) co za tym idzie często zdarza się tak, że oni zwyczajnie sie zauważają...

Gość no ale to nie jest proste
bo znam kilku facetów, ktorzy sa eleganccy w pracy a w czasie wolnym chodza ubrani na rockowo/sportowo.

Gość abc i ty
Właśnie nie każdy elegancki facet musi lubiec nosic takowe ubrania, np. zmusza go do tego praca itd a w wolnych chwilach, poza zyciem zawodowym jest zwyczajnym facetem fajnie ubranym,który też lubi wskoćzyć w dres :) takze nie każda babeczka chciałaby latać ciagle w szpilkach bo by się zwyczajnie zamęczyła..

Gość No własnie trzeba odróżnic
pracę i czas wolny bo zazwyczaj praca zmusza nas do tego by prezentowac sie w miarę elegancko a w wolnym czasie wkladamy na siebie ciuchy, ktore naprawde lubimy i to one podkreslaja nasz prawdziwy charakter.;)

studiuję i na uczelnie chodzę na sportowo bo wlasnie tak mi wygodnie- np jesli chodzi o buty-> zakladam buty sportowe- ale nie żadne adidosy - tylko fajne ,czarne z najnowszej kolekcji -trudno to nazwac adidasami- plaska podeszwa, za kostke, bo nie mam weny na szukanie w sklepach oficerek( a pozniej ich noszenie w ocieplanym budynku) lub załozenie obcasow bo nie raz bym sie przewróciła biegając po schodach. poza tym wiadomo w czym się czujemy wygodniej. ale mam właśnie wybór. a taki facet pracujący w biurze to przeważnie musi być elegancki

Gość abc i ty
No tak, bo szpilki i fajna kiecka podkreslaja kobiecość :) i nawet jak je ubierzemy same dla siebie jestesmy seksi :) i mam dobry humor przynajmniej ja tak mam :) chociaz ja uważam, że fajny plaszczyk czy fajne spodnie u kibiety mogą być seksi nie tylko szpilka :)

Gość dobre dobre...
up

Gość z przykroscia musze stwierdzic
ze chyba tak jest, a raczej tak powinno sie robic.. moj facet ma styl sportowy, ja jestem bez stylu.. ;( tzn na poczatku mialam taki luzno-elegancki (studencki) potem staram sie jakos dla niego przejsc na sportowy...zatracilam sama siebie, teraz juz w ogole nie ptrafie sie ubrac:) bo szukam czegos sportowego i eleganckiego w jednym hehehe:) i kupa z tego wyszla..