Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamarcica

Dlaczego na wsi dziewczyny nie stosują antykoncepcji i przez to częstesą wpadki?

Polecane posty

Gość kalamarcica

Nie stać ich?

Gość aligggator
bo wieśniary wogóle nie powinnyy istnieć blee

Gość kalamarcica
jakoś nie chce mi się wierzyć w tą małą świadomość seksualną, przecież telewizja, gazety i koleżanki chyba robią swoje? podobno boją się, że dostaną raka albo innej choroby od pigułek, myślicie, że tak może być?

Gość dorissssssss
głupszego tematu nie widziałam :O w miescie to nie ma wpadek :O

Sprowadzanie wszystkiego do poziomu miasto-wieś świadczy o niesamowitym potencjale intelektualnym autorki topiku.... Znam wiele dziewczyn pochodzących ze wsi, którym autorka nie dorasta nawet to pięt..sorry ale wieś nie znaczy od razu ciemnogród

Gość dorissssssss
mała swiadomosc seksulana- buhahaha bo na wsi to ludzie to nawet telewizorów nie maja i w ogóle sredniowiecze :O wies od czasów "chłopów" Reymonta nieco sie zmieniła:O

Gość Żal Mi Ciebie
znam wiele dziewczyn ze wsi które sa bardziej modne, wychowane, i zgrabniejsze od tych miastowych!ze niby na wsi nie wiadomo co to jest prezerwatywa i inne metody antykoncepcji? nie osmieszaj sie dziewczyno;] po tym temacie ktory zalozylas moge stwierdzic ze istnieje wiele dziewczyn ze wsi bardziej inteligentnych niz ty ;/

Gość oj byś się zdziwila
A myślisz, że dziewczyny w mieście nie wpadają? Wiesz ile ja znam takich wpadek? Mnóstwo. O wpadkach na wsi nie wiem, bo odkąd dziadkowie umarli nie mam kontaktu ze wsią, ale w mieście też panuje ciemnogród i znam takie, które biorą tabsy anty, a nie do końca wiedzą jak je stosować, bo nie rozumieją ulotki:P