Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

też czuje sie źle z powodu zblizających

Polecane posty

ja dosyć często mam problemy ze snem, ale nie potrafię znaleźć nic sensownego, po czym zasnę, więc jak już naprawdę jestem przemęczona, to biorę "dwójkę" relanium, po nim śpię jak zabita przez 6 godzin, więc to i tak w moim przypadku sukces. zwykle nie mogę spać, gdy go nie ma :((((((((((

Gość _ja też
A to Ty zimą byłaś :D , ja jesienia ... pewnie lało i gliniaste podłoże stąd ten wslizg do tego rowu był ;) :D Czy Ktoś - mamy taki sam gust muzyczny :) A teraz juz uciekam ... poduszki slicznie sie do mnie uśmiechaja ;) Miłego wieczoru i spokojnej nocy :)

Gość czy ktoś
ale posłuchaj jeszcze Runawaya:) przed zaśnieciem:) kocham tą piosenkę:)

ja też- hehe :D ja uwielbiam tę piosenkę, z różnych względów (również zawodowych), bo m.in. ona zdecydowała o moich studiach :D dziękuję 😘 chłopcy z placu broni- odsłuchani, znowu smutno :((

Gość czy ktoś
CZarna - mówisz o Runawayu:)? mnie przypomina młodzieńcze czasy:)

dokładnie o niej mówię :) ale to długa historia :) na inny wieczór ;) uciekaj 😘🖐️ spokojnej nocy!!

Gość czy ktoś
no to chyba i ja bo nie bede sam siedział:)

Gość _ja też
Hej Ja już kawkę piję potem szybkie sprzatanie i jadę na szleństwo zakupowe ;) Miłego dnia:)

halo :D ja też- jak Twoja wyprawa ? udało mi się dziś trochę nadrobić pracy, więc może jutro nie utonę ;) poza tym moja mama zrobiła już zakupy (hurrrra), więc jutro może się świat kończyć, a mnie to nie interesuje :classic_cool: miłego popołudnia, ja spróbuję się może trochę przespać, bo choć zasnęłam po północy, to obudziłam się znów o 5-tej 😭

Gość _ja też
Umarnięta jestem ;) Dopiero co wróciłam a teraz zacznę sie zastanawiać za co przeżyć do 1 -go ;) Najważniejsze ze zakupy zrobione , heehe a dodatkowo tatko zaszalał i fundnął mi zestaw biżuterii :D Czarna no to jest najgorsze co moze być przy problemach ze snem podsypianie w dzień ;) Potem znowu nie będziesz mogla w nocy spać . Czy Ktos - a jak Twoj dzień ? :)

hehe-super ;) do końca miesiąca program minimum ;) oczywiście nie zasnęłam (nawet jakbym miała na to wenę, to i tak moje dziecko biegało po mieszkaniu śpiewając :P ) czy ktoś- no właśnie jak Twoja sobota?? miałam plan iść do sklepu i zaopatrzyć się w jakiś alkohol na wieczór, ale leje :o tak więc będę tu dziś przy coli zero :o dzisiejsza aura wpłynęła na mnie melancholijnie i przeryczłam całe popołudnie :o (nie ma to, jak fajnie spędzić sobotę :P )

Gość _ja też
Ja też dół zaliczyłam chodząc po sklepie ... Standard , nie mogę patrzeć na pary , szczęsliwe rodziny i mimo że obok miałam rodziców i brata cholernie smutno mi było . Stoisko z winami odwiedziłam ajakże :D ale nie dostałam swojego ulubionego . Będę musiała jeszcze zrobic krótki wypad do naszego marketu Długo Twoj maz jeszcze na miscji bedzie ?

Gość czy ktoś
witam Panie:) zakupy porobione, troche posprzątane, kupiłem nawet fajną ksiązkę:) RAczej udany:)

Gość _ja też
Witaj Ten Ktoś :) Pracuś z Ciebie ;) a choinka już wystrojona ?

Gość czy ktoś
przyznaje z bólem ze mam taka małą juz ubraną:) nie cierpie ubierac choinki:)

Gość _ja też
Mnie juzro ten ból czeka , też ze wstydem sie przyznaje że nie cierpię tego robić :)

Gość czy ktoś
ja kupiłem taką małą i mam spokój:) spokojnie mogłem poczytac sobie książke a jutro słodkie lenistwo:)

Gość _ja też
No niestety moja większa ... hmmm nie wiem czy lampki bedą mi działały bo już w tamtym roku mały problem z nimi był ;) A ja elektryki ni w żąb nie kumam ;)

Gość czy ktoś
nie lepiej kupic nowe:)?

Gość _ja też
No właśnie pewnie i lepiej ;) ale te co mam są fajne takie oryginalne i nie widziałam nigdzie takich samych :) Coś wykombinuję ;) Pies chce mnie na spacer wyprawadzic ;) zmykam na chwilę :)

Gość czy ktoś
ok:) ja troche posiedze wiec napisz jak wrócisz:)

ja też- będę sama już tylko 11 miesięcy :P podobno ma zamiar mi na przyszłą gwiazdkę psa sprezentować, ale raczej oddam go Tobie, żeby Twój psiak miał towarzystwo :D a tak w ogóle, to jakie jest to Twoje ulubione winko? ja ostatnio skosztowałam takiego japońskiego wina śliwkowego i po prostu zakochałam się ;) czy ktoś- choinka to mus :P można czuć się źle z powodu gwiazdki, ale bez niej jest doopa a nie Święta :D ze mną z dnia na dzień coraz gorzej :o im bliżej wigilii bardziej 😭 i jeszcze ten cholerny internet mu nadal nie działa 😡

Gość czy ktoś
mam choinke tylko małą:) w sam raz na moje potrzeby:)

Gość _ja też
Czarna to strasznie długo jeszcze :( Oby ten net Mu naprawili bo zawsze to łatwiej w kontaktach ;) Hmmm mam takie jedno ulubione , jutro pojadę do marketu to napiszę Ci markę bo oczywiście nie pamietam :) Zawsze kieruję sie na tą półeczkę i jakos nigdy nazwą jego głowy sobie nie zawracałam ;) Hehehe moja kundlica nie cierpii wszelkiego rodzaju konkurencji :D A panow(psów) to nie znosi szczególnie ..... Hehehe gdyby potrafiła mowic pewnie by wyszło że praferencje to ona ma chyba inne ;) Bo z suczkami dogaduje sie wysmienicie ;) Czy Ktoś - a może jakby to była duża choinka to jakąś panią Mikołajową byś pod nia znalazł ?:D

Gość czy ktoś
raczej pod choinką jej nie znajdę...:) posłuchałaś Jandy?

Gość _ja też
Już wczoraj słuchałam oczywiście :) Bardzo mi sie podoba ... choć za często nie mogłabym jej słuchać . Czy Ktos - no jak to moze byc ??? Nie wierzysz w Mikołaja i spełnienie marzeń ? ;) Ja tam będę pod choinka wytrwale szukała ;) :D

no właśnie- ja też dobrze gada :D im większa choinka tym więcej prezentów :D [może dlatego moja ma 1,8m :P] u mojej rodziny wszyscy mają psy, ale ja uważam,że dopóki jego nie ma, pies to nie jest dobry pomysł- wystarczy, że Mysza zachoruje i już jest problem chociażby ze spacerem, bo nie zostawię dziecka samego w domu, a psiak musi wyjść!! kundelki to najukochańsze pieski :) masz ją od szczeniaka? zapodajcie jakąś muzykę, ja z/w :)

Gość _ja też
Tak od szczęniaka ją mam . Ale była bita i cos musiała traumatycznego przeżyć . Jest bardzo nieufna i boi sie ludzi i w ogole wszystkiego . Chociaż w domu to diablica jest niezła :D Wziecie psa trzeba dobrze przemysleć - to na pewno duży obowiązek . Ja swoja mam już od prawie 9 lat i nie powiem że czasami nie mam problemów z powodu jej obecnosci . Np . kwestia wyjazdow