Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

też czuje sie źle z powodu zblizających

Polecane posty

Gość _ja też
Bardzo lubie tą piosenkę .. kiedyś bardzo dawno temu słuchałam jej na okrągło ;)

Gość czy ktoś
ten teledysk tez jest niezły:)

ja też- no właśnie, chociażby wyjazdy- jego wiecznie nie ma, a mnie około 2 tygodni w miesiącu też nie, więc nie wiem jak on to sobie wyobraża :o poza tym Mysza prawdopodobnie ma uczulenie na sierść, więc tym bardziej uważam ten pomysł za poroniony !! czy ktoś- to oczywiście znam :D stare, ale jare ;)

Gość _ja też
Czarna - to wtedy nie jest zbyt dobry pomysł . Potem nie wiadomo co z pieskiem zrobic a bardzo cieżko znaleść kogos kto zaopiekuje sie i psem .Małej też najpierw testy trzeba by bylo wykonać , choć one są g... warte .

Gość _ja też
no pewnie :) to chyba każdy zna ... przynajmniej Ci wiekowi ;)

Gość czy ktoś
ale jakie to prawdziwe:)

grechuty nie znać, to chyba niemożliwość ;) właśnie słucham for teens, nawet nie wiedziałam,że istnieje taki zespół :D ale wsłuchuję się uważnie :D

Gość _ja też
Czarna na koniec jakiegos serialu ja usłyszałam i poprostu przekopałam cały net żeby ja odnaleść ;) Wyślij mezowi :)

Gość czy ktoś
to prawda:) trudno zaprzeczyc:)

panowie to odrębny temat i proponuję na niego nie wchodzić, bo może dojść do schizmy :P ja też- on raczej gustuje w mocnej muzyce i jakbym mu coś takiego wysłała, to chyba by pękł ze śmiechu :o wczoraj mnie raczył masakryczną piosenką metalliki :P

Gość _ja też
Ale nie ma co roztrząsać kto jest gorszy mężczyzni czy kobiety;) Tylko próbować dalej :) Nie znam rzeczywiscie Czarna ale też mi sie podoba :)

Gość _ja też
No to rzeczywiscie ta piosenka to raczej nie Jego klimaty :D

Gość czy ktoś
no właśnie:) nie o roztrząsanie mi chodziło raczej o stwierrdzenie pewnego stanu który znamy pewnie wszyscy:)

Gość _ja też
Właściwie gdybym miała wracać do tego co zdarzyło sie w ostatnich latach to już powinnam dać sobie spokój . A jednak wierzę ,że możliwe jest być jeszcze z kimś w normalnym związku z osoba ktorą będę kochala i będę kochana . Zamykam po raz kolejny ten zly okres - i czekam na nowy , moze tym razem w końcu dobry :)

Gość czy ktoś
w zasadzie jak i ja, tylko ja juz jakby trace powoli nadzieje..a raczej wiare w Kobiety

Gość mixed berry
a ja trace wiare w facetow....tez bede sama na swieta moj facet wyjechal dzis do rodzicow swoich na swieta ..wraca za tydzien...wyjechal wiedzac ze nie moge tam jechac bo nie moglam wziasc tyle wolnego...pojechal sobie na floryde tylek opalac a ja bede spedzac swieta przed monitorem :((

Gość czy ktoś
cóż, gdybym był na Twoim miejscu to juz to by był były facet...

Gość _ja też
A ja myśle że tak nie można . Fakt jeśli rozejrzy sie człowiek dookoła czy poczyta nawet kafe + swoje doswiadczenia to marna szansa jest na to żeby być szczesliwym z jedną osobą tak do przysłowiowego konca życia . I mysle że nie powinno sie zakładać że ten Ktos będzie znami do konca dni ... liczy sie tu i teraz a co bedzie kiedys tam i tak zawsze ciezko przewidzieć . Choc doświadczenia ostatniego roku pokazało mi że tam na prawdę mało (w moim przypadku mężczyzn) , ktorzy są na tyle dojrzali , odpowiedzialni żeby z nimi planować zwiazek .

Gość mixed berry
a wogole to zalamalam sie wczoraj bo kupil swojej mamie zlote serduszko na lancuszku...zapytalam niby zartem dlaczego mi nie kupil tez serduszka niekoniecznie juz zlote ale poprostu serduszko :(( odpowiedz brzmiala ze nie zasluzylam sobie :(( jestesmy ze soba prawie 3 lata buuuuuuu nic tylko glowa w sciane

Gość mixed berry
cos we mnie peklo i mi strasznie zle ...kolejne 3 lata w dupe :(( juz nie chce mi sie chyba nawet zaczynac od nowa nic :((

Gość czy ktoś
ano właśnie. Piszesz o tym co i ja mysle tylko w drugą strone...

Gość czy ktoś
no. Albo planujesz juz zakup nowego mieszkania i nagle ktoś Ci oznajmia ze wrócił jakiś frajer i zostajesz na lodzie. Dlatego potem pozbywasz sie juz złudzen...

Gość _ja też
mixed berry - albo poważna rozmowa , albo rozejscie się . Ja odeszłam od swojego męża po prawie 11 latach małżeństwa i to była najlepsza rzecz którą w życiu zrobiłam chyba .