Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaAguś

Może to banalne, ale...

Polecane posty

Gość młodaAguś

Po czym poznać, że jemu na mnie zależy? Mi trudno jest to ocenić. Chodzi mi o takie naprawdę ważne rzeczy, na jakie powinnam zwracać uwagę.

Gość młodaAguś
No więc to chyba zbyt banalny temat ;) Nikt uwagi nie zwrócił

Ach... Ja z moim facetem to miałam tak, że widać po nim było bardzo... Miał takie maślane oczy... Dzwonił do mnie cały czas. Chciał wiedzieć co robię, kiedy. Nie mógł się doczekać spotkania... Ach... To były słodkie czasy...

Gość kiz.88
jeśli jemu zależy to spodnie w górnej części dość nienaturalnie się wybrzuszają jesli pogładzisz wówczas materiał w tym miejscu będziesz miała nie tylko naoczny dowód :)

Gość młodaAguś
A potem to wszystko przeminęło? Ja jestem typem kobiety, która ciągle chciałaby dowodów miłości.

Gość KasiaKatarzyna
U mnie było tak, że spełniał wszystkie moje zachcianki, był na każde zawołanie, powtarzał że mnie kocha, robił mi niespodzianki. Później był etap, że po prostu był ze mną i powtarzał, że jestem jego szczęściem. A teraz poznał pizdkę i nic nie mowi.

Gość młodaAguś
To odejdź od niego na jakiś czas, niech poczuje, że Cię stracił. Jeśli wróci jest Twój ;)

Gość KasiaKatarzyna
Wtedy sie zwiąże z tą pipką bo ona zacznie go pocieszać... To trwa 5 lat już, to troche inaczej jest. To nie jest zabawa.

Gość młodaAguś
Jak się z nią zwiąże to znaczy, że woli ją.

Gość KasiaKatarzyna
No nie powiedziałabym. Ta pipka to zwykła gnida, lachociąg, szmata. Bogata wylansowana pizda. Podwala się do Niego bo myśli, że może mieć każdego.