Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaoo12

czy mozna zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość martaoo12

m pytanie z moim chlopamiek najpierw uprawialismy peeting potem doszlo do malego stosunku tz. ze jego czlonek byl bare razy w mojej pochwie a nastepnie wsumie wytrys byl na zewnatrz ale to sa moje dni plodne i troche sie obawiam:(mam nadzieje ze to male szanse zeby zaszla w ciaze

Gość ann//
Przed wytryskiem tez moga sie wydzielac plemniki, tuz przed wytryskiem moze wydobyc sie niewielka ilosc spermy, kropelka i facet tego nie wyczuje. Tyle jest wpadek z przerywanego, dlaczego nie załozył gumki??? czy to taka filozofia??? skoro miałas dni płodne to mysle ze szanse na ciąze są, oczywiscie mniejsze niz jakby był pełny wytrysk w tobie ale zawsze. Jezeli nie chcesz dziecka to czemu sie nie zabezpieczyliscie??? Jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym??!!

Gość martaoo12
wiem ze to bylo nieodpowiedzialne ale poprostu chwila slabosci na ktora nie powinnam sobie pozwolic:(teraz tego zaluje i bardzo sie martwie zbyt mocno chyba sie przejmuje ale juz teraz nic nie moge zrobnic tylko czekac chyba a moze ten postiron by pomogl??tylko to trzeba do ginekologa isc a ciezko sie dostac chyba ze prywatnie,