Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zrozpaczona.......

rozstepy??!!!

Polecane posty

w niedziele zauwazylam, ze na wewnetrznej stronie moich ud zrobily sie czerwone cienkie paski, ktore wygladaly, jakby odcisnely mi sie szwy od dzinsów, i znajdowaly sie w tym miejscu, gdzie szwy sa. nie zwrocilam wiec na nie wiekszej uwagi. ale dzis jest wtorek, i te paski nadal tam sa!!! choc sa moze ciut bledsze niz w niedziele. czy to moga byc rozstepy??? i czy moga one wyskoczyc tak z dnia na dzien??? i czy jest to mozliwe, zeby wyskoczyly jednego dnia na dwoch nogach w tych samych miejscach?! a jesli to nie rozstepy, to co to moze byc? pomozcie!!!

Gość Dzziewczyna_swojego_chłopaka
Zapewne musiałas nieźle sobie odcisnąć tymi spodniami :P rozstepy z dnia na dzien sie nie robia spoko majonez :D

ale czy takie ewentualne odcisniecie moze byc widoczne przez tyle czasu?!

Gość bcfbfb
A jak niby sie robia, z dnia na dzien nie blednieja, ja nie wiem ale mam rozstepy na tylku odkad uroslam i nidy nie zauwazylam zebym miala je czerwone, od razu porcelanowe, bialawe niteczki, ty nasomiast opisujesz je tak jak wlasnie wygladaja w fazie poczatkowej, oliwka sie smaruj lub specjalnym preparatem, jest szansa ze nie beda dalej postepowac