Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka017

co o mnie sadzicie foto

Polecane posty

Gość Sratatatatatatatatata
nie sluchaj debili.Jestes sliczna dziewczyna a uwierz,nie mowie tych slow byle komu :) masz niezwykla twarz i kolor czarny Ci pasuje!Nie zmieniaj go!Braz jest okropny!:-O a w czeni wygladasz gotycko:) czyli tak jak ja osobiscie uwielbiam:) jestes sliczna dziewczyna i nie sluchaj paszczurow z krzywymi ryjami starych ciotek ktorzy chca Cie zdolowac:-O ps sliczny piesek:)

Gość shades of black
nie chce nikogo zdołowac, ale skoro sie pyta to tez jest chyba przygotowana na krytyke zwiazana z różnica gust?:O ale jednej rzeczy nie potrafie zrozumiec - czasami tutaj, na kafe pojawiają sie naprawde sliczne dziewczyny, po których sie tak jeździ ze szok a tą pospolita morde sie wychwala...ze szok:O idźcie do byle którego gimnazjum. kazda tak wyglada:O

Gość shades of black
a poza tym dodam, że lubię ser spod golfa i chętnie zapoznam panów z bujną hodowlą

Gość pati215
no przecietnie...sa ladniejsze i brzydsze ale w brazie naprawde sie wyglada lepiej zwlaszcze do twojego typu urody

Gość Koneser12345
3/10

Gość pati215
a w kredce ci ladnie

Gość shades of black
zwracam uwage tylko na panów 'bears' z mocno rozrosnieta klatka piersiową i omszałymi sutkami, musza tez miec gęsty zarost w pupce i na plecach zebym mogl swobodnie na nich leżec ,uwielbiam mocny zapach potu bo tylko taki daje mi pelna satysfakcje i tylko wtedy moge dojsc wypuszczajac partnerowi swoje soki na jego lekko zdziwioną acz wykrzywiona spazmatycznym grymasem twarz