Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno tak jakos

DORADZCIE MI ! POGLUBILAM SIE EH

Polecane posty

Gość smutno tak jakos

Moze wyda wam sie dziecinne moje zachowanie,wrecz gowniarskie.Moze pomyslicie,ze jestem glupia,rozkapryszona ksiezniczka.Trudno.Chce po prostu znac wasza opinie,czlowiek uczy sie na bledach,wiec jesli powiecie,ze robie zle,ze przesadzam,to ok .Zmienie sie i napewno rowniez zauwaze swoje bledy,ktorych juz nigdy nie popelnie.W zwiazku staram sie przestrzegac kilku waznych zasad,jak np.zaufanie,partnerstwo,szacunek,kompromis,itd.No ale z moj charakterek czasem koliduje z tym,czesto sie zapominam i po prostu dzialam pod wplywem emocji,zostawajac gdzies na boku wyzej wymienione zasady.Otoz,chodzi o to ,ze ja mam taki charakterek,ze lubie kiedy moj facet ciagle okazuje mi milosc,zaangazowanie.Jak ciagle o mnie zabiga,pokazuje,ze mysli o mnie,itd.Nienawidze wrecz chamstwa,mimo ze sama taka jestem,szczegolnie gdy sie wkurze,no a pozniej zaluje swoich slow,ktore zwykle sa obrazliwe .Chce ciagle czuc sie wazna i na tym pierwszym miejscu .Otoz... Poklocilam sie z chlopakiem o absurdalna rzecz.Moj chlopak do tej pory lubil pisac smski,ale zmienil tel.i w sumie faktycznie - beznadziejnie sie pisze,ze nawet mnie nerw by wzial.No i wczoraj pisalam do niego smsy,a on nie odpisywal.Ja nie cierpie rozmawiac przez tel.,po prostu wole smsy.Moj chlopak mi nie odpisywal,przez 10 godzin czekalam i nic.Wyslalam kilka eskow i nadal cisza.Rano sie tlumaczyl,ze mowil mi ,ze nie lubi pisac i ze nie bedzie mi odpisywac,ze mam dzwonic jak cos chce!I sie zdenerwowalam,bo to tylko wymowka!Jestem jego dziewczyna,wiec mogl odpisac,tym bardziej,ze wczoraj byl chory i sie martwilam o niego.Poza tym czuje,ze jem przestalo juz zalezec.Na poczatku pisal kilka razy dziennie,a teraz - cisza.Ciagle ja musze pierwsza sie odzywac i pytac,kiedy sie spotkamy.On uwaza,ze to normalne.Ale ja sie dziwnie czuje i robie mu o to afere,ze przestalo mu zalezec.No kto ma racje?Czy ja naprawde przesadzam?Czy zachowuje sie jak kobieta bluszcz?Czy normalne jest,jak chlopak czasem pomilczy?ja to zaraz zle odbieram.Jstesmy ze soba 2,5 roku,oboje po 20 lat,jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami.

Gość smutno tak jakos
Ja uwazam,ze np.chlopak z milosci ,to powinien w ogien za dziewczyna skoczyc :/.Po prostu moj chlopak to taki twardziel.Czasami czuje,ze nie ma serca.Nie wiem ,jakos tak czuje .

Gość smutno tak jakos
Up :(

Gość kleszcz
Nie bardzo rozumiem, dlaczego wolisz wysyłać i czytać tak zwane 'suche i bezpłodne litery' ? SMS tylko wiadomością przekazywaną jest i będzie. Moim zdaniem zawsze slowa bezpośrednio powiedziane mają sens i wtrakcie rozmowy jest wymiana słów i myśli i jakaś koncepcja , rozwiązywanie problemów , jest dialog . Za pomocą SMS-a można powiadomić drugą stronę, żeby pamiętał : zapłacić rachunek za korzystanie z internetu lub za prąd , natomiast własnych uczuć za pomocą SMS-a nigdy nie przekażemy , rozmowa jest konieczna i tego życzę na przyszłość , nawet milion SMS-ów nie wyrazi uczucia "jak się czujesz?" Czy rozumiesz co mam na mysli ?

Gość smutno tak jakos
Tak ,rozumiem :) To samo moj chlopak uwaza. Postaram sie zmienic i dzwonic do niego.A smsy beda tylko w razie,gdy bede chciala go o czyms poinformowac.Czyli ogolnie rzecz biorac przesadzam?Ze nie odpisal mi,mimo ze ja caly dzien pisalam do niego?

Gość omishu
chyba Cie pogięlo? Nie badz egoistka,facet potrzebuje przestrzeni,a nie wrzoda na dupie. A pozniej i tak wyzywacie nas od wazeliniarzy,pantoflarzy itd. Wydoroslej!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smutno tak jakos
Tak wiem,a a ja wlasnie jestem na odwrot-uwielbiam ,kiedy facet za mna lata,okazuje zazdrosc i kontroluje mnie i dlatego taka sama jestem w stosunku do mojego faceta.A jego to denerwuje :(