Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BobbyPeru

czy jest sens napisac jej co o niej mysle?

Polecane posty

Witam, ponad rok temu wyjechalem za granice i w pracy spotkalem dziewczyne, Wloszke. Prawde mowiac to prawie wcale jej nie znam, niewiele z nia rozmawialem przez bariere jezykowa (moj brak czasu na nauke wloskiego i jej bardzo slaby angielski). Jednak ten krotki czas ktory z nia spedzilem wystarczyl zebym myslal o niej miesiacami o roznych porach dnia i nocy, w roznych kontekstach, ale zawsze z pozadaniem. Ma ona chyba 24 lata, jest drobna, dla mnie jest ona bardzo piekna, choc zdazalo mi sie slyszec nasmiewanie sie z jej duzego tylka;) Szczerze mowiac nie jestem w stanie na 100% powiedziec jak ona sama siebie ocenia pod wzgledem wygladu i jak oceniaja ja inni. Zdecydowanie nie jest typem modelki, ale podejrzewam ze jest ona dla wielu bardzo atrakcyjna i niestety jest tego swiadoma. Jest ona niesamowicie sympatyczna i mila, szczegolnie jak na polskie standardy. Ta jej cecha naprawde zwala z nog. Sprawia ze chcialbym ja przytulic i poglaskac po glowie jak mala dziewczynke. Pomijajac ta bariere jezykowa, nie jestem dobry w komunikowaniu sie, nie jestem w stanie zblizyc sie do niej poprzez rozmowe. Zreszta widujemy sie tylko w pracy i prawie nigdy nie jestem z nia sam na sam. Oczywiscie moja `niesmialosc` nie jest tutaj jedynym powodem braku jakiejkolwiek inicjatywy z mojej strony. Mam wiele problemow, zdrowotnych, zawodowych, finansowych itd., ktore negatywnie wplywaja na moje samopoczucie i pewnosc siebie. Oczywiscie pracuje nad nimi wszystkimi, ale jeszcze dluga droga przede mna. Nie mogac praktycznie nic zrobic, ukradlem skads pare jej zdjec i ogladam je od ponad roku, fantazjujac... W pracy nie daje niczego po sobie poznac. Nie szukam nawet kontaktu z nia, bo wiem, ze to tylko zwiekszy moje pozadanie i frustracje. Tak sie zlozylo, ze niebawem wyjezdzam i najpewniej nigdy wiecej juz jej nie zobacze. W zwiazku z tym zastanawiam sie czy pomogloby mi w jakis sposob gdybym wyjezdzajac zostawil jej list - a w nim opisal to jak zwariowalem na jej punkcie i dlaczego jej tego nie okazywalem. Czy jest mozliwosc ze ten list moze ja jakos zdenerwowac, rozzloscic? Np jesli ona uwaza mnie za osobnika wyjatkowo nieatrakcyjnego i zle to odbierze ze taka pluskwa jak ja smie do niej pisac listy milosne. Jak dac jej do zrozumienia ze na nic nie licze? Chcialbym zeby sie przynajmniej ucieszyla i bardziej sie szanowala.

Gość mogę się o coś zapytać
Czy twoje imię zaczyna się na literę J ??

Gość fghjkl
Będzie jej przyjemnie, na pewno. Jeśli to taka miła osoba, jak piszesz, to nie będzie się wyśmiewać ani nie pomyśli niczego złego. Ludzie z sercem umieją docenić serca innych ludzi. Napisz, co ci szkodzi.

Gość decembre
To prawie na 100% bedzie dla niej miłe zaskoczenie :) więc glowa do góry :)

Gość kobieta z tej ziemi
Ja również uważam, że powinieneś po prostu zaproponować Jej jakieś niezobowiązujące spotkanie, dać Jej normalnie do zrozumienia, że Ci się podoba. Zamiast się tak kisić ze swoimi pragnieniami i ukrywać, bo to chore jest. I nauczyć się kilku słów po włosku, jakichś prostych dialogów, żeby było fajnie i wesoło na ewentualnym spotkaniu. Warto ujawniać swoje uczucia, to jest zdrowe. Nawet jeśli druga osoba pozostanie niezainteresowana, to trudno, ale trzeba mieć w życiu cywilną odwagę! Której Ci życzę, jak i większej pewności siebie oraz poczucia własnej wartości (pluskwa?!). PS. To czy dziewcyzna się szanuje czy nie - wybacz, ale to nie Twoja sprawa, nie umoralniałabym nikogo.

Na 99% ona ma chlopaka. Poza tym, nie uwazam siebie za takiego nieatrakcyjnego - raczej chodzi o to, ze chyba wiekszosc dziewczyn mnie tak postrzega wg swoich swiadomych badz nieswiadomych kryteriow. I z tego co czuje to na niej tez jakiegos specjalnego wrazenia nie zrobilem. Do tego dodac nalezy te moje realne zyciowe problemy, i juz wiadomo ze w najblizszym czasie nici z randki. Jej szanowanie sie to nie jest moja sprawa, racja, co nie zmienia faktu, ze bylbym szczesliwszy gdyby sie szanowala. Ale nie ma to nic wspolnego z moralnoscia.

zalezy mi jeszcze na opinii nocnych metow bez pracy i celu w zyciu (wysiadywanie na tym forum to nie cel)

Gość kujekjnaa
w czym problem? skoro rok czasu spoglądasz na jej zdjęcia to chyba pora zadziałać, co? wysyłaj jej ten list

Gość gość
CkQXnTTT6hVnjyRRL55ZBT7I