Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaMyszka

Mściwy były chłopak...już nie dam rady.JAK ON MOŻE ???

Polecane posty

Gość bezradnaMyszka

Witam. Normalnie płakać mi się chce. Byłam z chłopakiem 2 lata, mieliśmy brać ślub do którego dzięki BOGU nie doszło.Ja zrezygnowałam. Boże, żebym wiedziała, że to taka jadowita żmija ominełabym go szerokim łukiem. Jestem w 3 miesiącu ciąży ( za tydzień rozpocznę 4). Mam wspaniałego faceta, a nie mogę uwolnić się od przeszłości. Beczę teraz w poduszkę. Boże jak ja bym chciała,aby on zniknął. Wydawał się normalny, cała moja rodzina go polubiła, ale on udawał, wszystko co robił było na pokaz. Teraz jeszcze mnie straszy...

Biedna... Ale uwierz, lepiej że teraz się okazało jaki on jest naprawde, niż potem, jakby dziecko już było. Trzymaj się :*

Gość bezradnaMyszka
Clem dziękuję. Dziecko mam z obecnym partnerem, ale tamten nie chce się odczepić, ciągle burzy mój spokój. Już nie daję rady...

Gość gghhjj
ehhh niektorzy to debile :( a co robi konkretnie jesli mozna wiedziec? straszy cie? obgaduje? :(

Aha... zrozumiałam inaczej. To co on od Ciebie chce jeszcze? Nie pogodził się z rozstaniem i może myśli, że jak on Cię nie ma to nikt nie będzie...?

Gość aiiiiiiiiiiiiiii
Rozumiem Cie doskonale,musisz byc silna,jedynie czas tutaj pomoze,ja rowniez staram sie uwolnic od toksycznego ex partnera

Gość bezradnaMyszka
Tamten chłopak ciągle mnie wyzywa, pisze obraźliwe maile, straszy, że opowie o mnie mojej rodzinie i znajomym , jaka niby jestem , a teraz gdy się dowiedział, że będę miała dziecko nie daje mi żyć - jego marzeniem było zostać ojcem. Zresztą on jest chyba niezrównoważony psychicznie, bo większość rzeczy sobie wymyśla. On jest z Chicago i przez kilka tyg przed ślubem mieszkał u mnie w domu - Boże co ja wtedy przeżyłam - nie chciał się wyprowadzić, kazał mi zwrócić wszystkie pieniądze jakie na mnie wydał, cały czas wyzywał, mieszkał u mnie a jeździł do innych dziewczyn, w żywe oczy wymyślał sobie na mój temat nieprawdopodobne historie i opowiadał moim rodzicom. A przy okazji wygadał wszystkie moje tajemnice przez które rodzice się zmartwili. Teraz straszy mnie, że powysyła jakieś maile wszystkim w moim mieści i zdjęcia, które razem robiliśmy. Nie wiem jak ja mogłam kochać kogoś takiego. Co niedziela chodzę do Kościoła i dziękuję Bogu, że nie wyszłam za tego człowieka. Chyba bym nie wytrzymała psychicznie. Kurczę boję się strasznie, że on zburzy moje szczęście. :(((

Gość bezradnaMyszka
Nie wiem już co mam robić, jak się go pozbyć z mojego życia, to zły człowiek. Jak mogłam wcześniej tego nie zauważyć. Nawet to, że nie utrzymuje kontaktów z rodziną, a przede wszystkim z własną matką, która nie ma nikogo....Nie powinnam tak mówić, ale czasami życzę mu wszystkiego co najgorsze...

proste jak konstrukcja cepa: - zmień numer gg, telefonu i innych komunikatorów - zmień e-mail - skasuj konta z portali społecznościowych (typu nasza klasa czy co tam) da sie bez tego żyć - listy przychodzące zwykłą pocztą zwracaj do adresata owszem trochę zachodu, trzeba poinformować znajomych o zmianach, pozałatwiać urzędowo, ale opłaci się. nie będzie miał jak ci przekazywać informacji nie będzie miał cię jak szantażować. nie bój sie że coś zrobi. każdy napotkany człowiek może cię skrzywdzić, nie można żyć w wiecznym strachu, ze ktoś ci zaszkodzi (to bez sensu jak czekanie w strachu na śmierć bo jedno i drugie zawsze nadejdzie, nie on to ktoś inny). opanuj strach i lęki bo najzwyczajniej szkodzisz maluchowi, a czytanie jego pogróżek tylko Cię nakręca. odetnij się od tego dla jego dobra.

Gość bezradnaMyszka
gwiazdki dziękuje :* nr telefonu zmienilam juz dawno, zostal mi mail i gg, z ktorego rzadko korzystam, na zadnych portalach spolecznosciowych nie mam swoich kont,ale on zna numer do mojego domu (domu rodzicow), ja juz niedlugo sie przeprowadzam....On straszy mnie, ze w calym miescie zrobi mi taka zla opinie i nagada na mnie dla najblizszych. Ja wiem na co go stac, bo przezylam z nim istny horror.On prosto w oczy potrafi powiedziec niestworzone historie, to czlowiek ktory nie ma zadnych zahamowan i do tego ma bujną wyobraźnię. Jak już wcześniej wspomniałam on ma nasze wspólne zdjęcia, które zrobiliśmy pod wpływem chwili, alkoholu - tak strasznie tego żałuję, że dałam się na nie namówić, ale wtedy myślałam, że spędzę z nim całe życie, nie myślałam, że to właśnie całe życie on będzie mnie nimi straszył.... masz racje musze przestac sie go bac. Tylko, ze to tez nie takie proste.Jestem bardzo wrazliwa osoba i bardzo sie przejmuje roznymi rzeczami. A od paru dni od kiedy zaczął znów mi pisać na gg i maila nie mogę normalnie spać...:(

Gość PISZESZ ./
postrasz go ze zadzownisz na policje

Gość bezradnaMyszka
watpie, ze to cos zdziala ... on sie nie boi, tym bardziej, ze on w zywe oczy potrafi takie rzeczy opowiadac, ze latwo mu uwierzyc i nawet moze z siebie zrobic ofiare...

"gwiazdki proste jak konstrukcja cepa: - zmień numer gg, telefonu i innych komunikatorów - zmień e-mail - skasuj konta z portali społecznościowych (typu nasza klasa czy co tam) da sie bez tego żyć - listy przychodzące zwykłą pocztą zwracaj do adresata owszem trochę zachodu, trzeba poinformować znajomych o zmianach, pozałatwiać urzędowo, ale opłaci się. nie będzie miał jak ci przekazywać informacji nie będzie miał cię jak szantażować. nie bój sie że coś zrobi. każdy napotkany człowiek może cię skrzywdzić, nie można żyć w wiecznym strachu, ze ktoś ci zaszkodzi (to bez sensu jak czekanie w strachu na śmierć bo jedno i drugie zawsze nadejdzie, nie on to ktoś inny). opanuj strach i lęki bo najzwyczajniej szkodzisz maluchowi, a czytanie jego pogróżek tylko Cię nakręca. odetnij się od tego dla jego dobra. " Na mnie by nie podziałało:P.Ale przyznam że takie mnie nie interesują:classic_cool:.Do tego nie robię takich rzeczy:P.

Gość POSLUCHAJ TEGO
poznalam kiedys cudownego, wydawac by sie moglo faceta. owszem, byl cudowny, ale tylko z wygladu. BYL IDENTYCZNY JAK JARED LETO z 30 seconds to mars! dzis jak widze jareda, w teledysku czy filmie, to doslownie rzygac mi sie chce!!! :-0 niedlugo potem jak zaczelismy sie spotykac wyszlo co za typ. emanowal czyms szalenie negatywnym, nienawidzil innych ludzi, rzadko sie smial, nigdy sie z nim nie kochalam,gdyz byl tak sztuczny w tym do czego sie zabieral, ze szok, uwazal tez,ze wlasciwie to on sie nigdy nie caluje, bo to niehigieniczne!! :-0 byl po prostu dziwny!! oczywiscie szybko sobie typa odpuscilam w bardzo dyplomatyczny i grzeczny sposob. a jego reakcja byla furia!! zasypywal mnie smsami w stylu: ty dziwko, jeszcze pozalujesz itd. trwalo to troche az do momentu,gdy zadzwonil do mnie bezczelnie i za zaczal cos tam rzęzić, ze musze uwazac aby nic zlego mi sie nie stalo, bo dziwne rzeczy ludziom sie przytrafiaja. :-0 jak to uslyszalam, tak mu sie wydarlam do sluchawki, ze po wszystkim mialam problem z glosem. ale szczegoł bo podziałalo i to jak! tak lecial mniej wiecej moj monolog /normalnie nie uzywam wulgaryzmow,ale tu polecialam/: no i czego jeszcze chcesz gnoju?? bedziesz mi tu groził??!!! juz jestes zapodany na policje /tu wymyslilam sobie jakies tam nazwisko rzekomego gliny ktorego znam/ ;-) o te wszystkie smsy i telefony!!! poradzili mi poczekac jeszcze troche, aby zebrac dowody!! co ty kurwa myslisz tepaku, ze mam znosić takiego frustrata jak ty??!!! od tegomomentu, skurwielu jeden, niech tylko cos mi sie stanie, nawet jak przez przypadek upadne na ulicy, wiedz, ze problemy bedziesz mial ty, skurwielu!!! nie uwierzysz,ale dupek tak zdebiał i sie przestraszyl, ze JAKAL SIE PRZEPRASZAJAC MNIE!!! l od tej pory nie mialam problemu!!! nie ma litosci dla skurwysynow, jak spiewa kazik!! :-D to co robi twoj ex to przestepstwo i musisz mu to wywrzeszczec tak jak ja tamtemu palantowi!! owo molestowanie nazywa sie fachowo stalking i jest KARALNE!!! powodzenia! nie daj sie zastraszyc, bo fakt ze sie boisz daje temu gnojowi siłe!!!

Gość wiesz...
jeden z exow tez mnie nachodzil, przyjezdzal, wydzwanial, mimo ze bylam z kims innym juz. Rozmowy i tlumaczenia nie pomagaly, szopki mi niezle robil. W koncu , ktoregos dnia jak przyjechal , krzyczal jakies brednie pod brama , zadzwonilam po policje, ze mnie nachodzi. Po tym mialam juz spokoj i nie przyjezdzal. Dzwoni co jakis czas jeszcze ale nie odbieram tela od niego.