Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszomanianka

Niepsotykany wiersz miłosny piękny jak róża....

Polecane posty

Gość wierszomanianka

ten wiersz jest niespotykany Co zrobić, gdy romantyczka rzuca w ciebie granatem Złapać, wyciagnać zawleczkę i odrzucić potem twe mażenia skucić Atrakcyjny swiat w niebiosach jedzie samochodem. Przejeżdża skrzyżowanie na czerwonym świetle. Zatrzymuje twe marzenia i nawet jak policjant, podchodzi i pyta o twe marzenia dokończ swe ponure sekrety potem on ci nieda mandatu w niebisoach Tak panie władzo mowisz potem moje marzenie spotkac cie potem jak cie spotkalam juz oszalalam nie rob mi wstydu bo masz gwiezdne jaia i wtedy cos iskrzy i on sie smieje daje mi mandat atam co sie dzieje tam to jest tam i jego numer telefonu ucieszona zahwycona dzwoni sobie a tu co tam sluchac te odglosy ta milosc nie jest smutkiem twym to jest zart i tlylko zart kare musisz miec....

Gość pepe s
Co zrobić, gdy romantyczka rzuca w ciebie granatem nic nie robić-granat schowac n ciężkie czasy - z dalszej części wynika że nie był odbezpieczony-tylko romantyczka może tak nie roztropnie granatami rzucać a co ty tak z tym wierszem skaczesz?

jakos nie widze w tym poezji :D takie coś to od ręki, o: zrobiłem sraczkę na wycieraczkę, wyskoczył sąsiad i wdepnął laczkiem prosto w to gówno, wyjebał się równo i wrzasnął srodze bo stałem na drodze kiedy po schodach cały w odchodach spadał znienacka jak zdechła kaczka.