Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialenkaa3111

Która sukienka ładniejsza? SYLWESTER

Polecane posty

Gość krasnal.habalala
te od Jababelli, zobacz ta fioletowa jest sliczna,wszystkie sa spoko , oprocz ostatniej :O chociaz ta przedostatnia tez troche dziwna jak na sylwestra

Gość edrwblwrvmlwe
krasnal.habalala ta na przyklad, jest sliczna! http://allegro.pl/item506589433_japan_style_ turkusowa_sukienka_turkus_od_ss.html SUPER GUST (moze po za dwiema ostatnimi ale poprzednie rewelacja. Madzia ja tez wole 2 mimo tego ze zadnej bym nie kupila) Krasnal ty jestes facetem??? Dobry gust serio:)

Gość krasnal.habalala
jestem kobieta, mam meza i dziecko no i dobry gust mowisz??? :)

Gość edrwblwrvmlwe
Wiesz Jak dla mnie dobry, kto inny moze powiedziec inaczej ale tak to juz z gustami bywa:) W kazdym razie mamy podobne gusta... Powiedz jeszcze ze ideal faceta to bruce wilis i mozemy isc na kawe heheh:D

Gość krasnal.habalala
nie , niestety :( choc nie jest zly ale bardzo podoba mi sie Keanu Rives,Justin Timberlake,

Gość edrwblwrvmlwe
HEHE Mozesz mi wierzy lub nie ale keanu jest u mnie na 1 miejscu od paru lat:D Bruse jest zaraz po nim.... Ale z moich kolezanek chyba zadna sie za mna nie zgadza wiec nie chcialam pisac. Justin jest ok choc jego styl mi nie lezy ale Keanu jest boooooooosssssssssskiiiiiiiii:D

Gość krasnal.habalala
no to super!!!! mozemy isc na kawe :)hehe