Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

pomoc i rada!! jak postapic

Polecane posty

jaki trzeba miec tupet zebypo 9 miesiach kazac komuś oddawac kase 1500zł.... gdzie według niej laptop nie był uzywany od lipca..a w pazdzierniku czyli po 4 miesiach został oddany dopiero do sprawdzenia a po 5 dostałam ekspertyze.. o czytm nie wiedziałam ze owy laptop nie działa i jeszcze wiem ze to wpłynie niekorzystnie na nasz "przyjaźń"

posłuchaj jeśli teraz dasz jej jakiekolwiek pieniądze to wierz mi usterkom w laptopie nie będzie końca i nie ważne czy to będzie nowa płyta, czy nowy laptop.Laska za każdym razem będzie zgłaszała sie do Ciebie bo zalałaś jej laptop 9 miesiecy temu, potem będzie 2 lata temu itd. Z prostej przyczyny bo uzna, że jesteś łatwą ofiarą i łatwo Cię naciągnąć. Krótko, zalałaś jej laptop, ona na drugi dzień go właczyła chociaż nie powinna. Zachowałaś się fair i oddałaś laptop do czyszczenia. Po czterech miesiącach przestał działać.No cóż, powiem wprost to już nie Twój problem. 4 miesiace to kuuupa czasu żeby ktoś inny go zalał, zrzucił lub zdeptał. Co do tej ekspertyzy byłabym sceptyczna. Widziałaś ją chociaż na oczy?

A jej samej powiedz, że jeśli szuka jelenia to niech go poszuka w lesie. Taka prawda :)

wiecie najlepze jest to własnie właczyłam gg ze we wrzesniu jak wrcoiła do polski napisała mi ze nie ma kompa bo jest w naprawie bo jej sie kabel przepalił...i jej faceta ojciec naprawia.... był to 8 wrzesnia..wczesniej nic nie wspominała o tym ze owy laptop nie działa a dzis jednak mówi ze laptop zepsuł sie w lipcu ...wiec jaka ja mam pewnosc??

dla swietego spokoju,zeby jej morde zamknac daj jej na te pol plyty..wtedy ja bym juz miala czyste sumienie,a z kolezanka koniec kontaktu

Gość Annnn.
no brawo madra decyzja tylko wbij skutecznie

Gość kuba odkrywca
Niezbyt pięknie się zachowała. przecież postąpiłaś fair, naprawiłas, zapłaciłas za szkodę. Mimo, że to ona powinna od razu oddać zalanego laptopa do czyszczenia, a nie włączać na drugi dzień. Teraz uważa, że powinnaś zapłacić za to samo jeszcze raz? Ważniejszy dla niej jest przedmiot, parę groszy, niż przyjaźń? Mogła przecież umówić się, że kupisz jej nowego laptopa a ten naprawiasz i zostawiasz sobie. Skoro tego nie zrobiła...

kurna mam to głupie poczucie winy i kurwa..ciagle myśle o tym jutro sie widze z owa kolezanka i bede rozmawiała ..choc wiem ze do niczego to nie doprowadzi..ona bedzie obstawac przy swoim ja tez... no ale cóż trza byc twardym nie miekkim;)

zadzwoniła do serwisu z laptopami i sie spytałam czy to ze owy laptop był za lany a dzien po był uzywany..przezd czyszceniem..mimo ze klawa i reszta były czyszczone wymieniane poznewj ... to czy ma znaczenie ze był uzywany to powiedział mi ze ma DECYDUJACE znaczenie i to ze nawet było cos w nim wymieniane mogło to spowodowac ze laptop padnie w ciagu najblizych miesiecy... MAM NADZIJE ZE TAKA ODPOWIEDZ JA USATYSKFAKCJONUJE

Gość Annnn.
Powiedz jej to a jak bedzie cie dalej probowala wkrecac to ja ignoruj.

widziałam sie z ta moja pseudo kolezanka i jak powiedziałam ze jej nie oddam kasy to powiedziala..ze w takim razie ona sobie z moja mama porozmawia:O:O:D:D:D:D......i powie jej ze zniszczyłam jej laptopa i nie chce oddac kasy..:O dodam mamy po 22 lata..:O po prostu zenada ale chyba oddam jej kase za pół płyty głównej ok 200zł i niech spierdala na zawsze z mojego zycia.......

Gość Aneckaaaa
ojej :/ beznadziejna sytuacja ;/ ja mam podobny charakter do Twojego... sama nei umiałabym powiedziec zeby spadała. Poza tym kto uzywa laptopa po zalaniu?? przecież zalanie laptopa to nie jest zalanie klawiatury która się sprawdza po wyczyszczeniu czy działa. Powiedz jej że To ona go używała mokrego i że Ty zrobiłaś wtedy to co trzeba było. Naprawiłaś? Tak. Więc jak ona w ogóle może iśc do Ciebie i Ci mówić że masz oddac kasę? Jak się uprze to pwoiedz jej "dobrze, ten laptop na allegro kosztuje 700 zł dam Ci 350 mim iż wiem że szukasz jelenia i chcesz kupić nowego laptopa, śmieszna jesteś że rządasz ode mnie 1500 zł za coś co ma wartość o połowe mniejszą i było używane przez 2 lata!! masz tą kasę i więcej się do mnie nie odzywaj bo nie sądziłam że potrafisz być taką kretynką" jeśli ta cena na allegro te ponad 700 zł są za nowego laptopa to daj jej mnie kasy.Jak ona może żadać od Ciebie 1500 zł ? hahaha to tak jakbym ja zażądała za swojego 2 letniego laptopa 3500 który teraz kosztuje 1500 lol !!! i znów kupić sobei za 3500 jakąś dużo lepsza machinę :)