Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to leciało

szukam piosenki! nie pamietam ani jednego slowa ale moze ktos skojarzy

Polecane posty

Gość jak to leciało

teledysk byl minej wiecej taki: a wiec CHYBA to jest piosenka swiateczka bo spiewa to facet na zmiane z dziewczynka - bardziej on niz ona - i jest takie otoczenie swiateczne w domku choinka ona siedzi na stole pozniej na krzesle...to by bylo na tyle..nic nie wiem wiecej...da sie cos wymyslec z tego?? help!!

Gość jak to leciało
z przed kilku lat ale tez nie bardzo stara cos mi swita ze on grał na fortepianie a ona na nim siedziala juz sama nie wiem czy to wogule swiateczne :( taka nastrojowa...

Gość zagramaniczna

Gość jak to leciało
to ne ta piosenka ale tez fajna :) zagraniczna piosenka to jest, chlopak mlody i mala dziewczynka ale nie takie dzieciatko malutkie :) tak jakby prowadzili rozmowe spiewajac.

Gość krasnal.habalala
a to byl jakis znany piosenkarz?

Gość jak to leciało
to nie to niestety.. mlody chlopak i dziewczynka na oko 10 lat z tego co pamietam..

Gość jak to leciało
wlasnie nie wiem kto to spiewa nie pamietam jego twarzy zeby skojarzyc do kogo podobny

Gość to musi byc to
:)

Gość jak to leciało
no fakt!!! oczywiscie ze to to :) to calkowicie pomieszalam wszystko ze swiateczna piosenka :) no ale juz wiem co to jest i mnie nie zrzera ciekawosc :) dziekuje za pomoc!! ale albo cos mi sie miesza albo jest taka swiateczna piosenka co facet z dzieczynka spiewaja :) no coz...wazne ze to jest odnalezione! dzieki!

Gość to musi byc to
nic mi swiatecznego do glowy nie przychodzi gdzie spiewal facet z dziewczynka :)

Gość Ramasta
Ja stale już od kilku lat szukam utworu, którego obraz mam w pamięci i kwałek melodii ale nie pamietam słów ani wykonawcy. Bohaterką jest śliczna dziewczyna która prowadzi taksówkę zawsze w charakterystycznej białej czapce z daszkiem. Podobna nico do cindy crawford. Może ktoś wie lub coś sobie przypomnia. Utwór na pewno ma jakieś 10 lat. Nie tyle chodzi mi o utwór co tę dziewczynę :)

Gość jak to leciało
niekojarze takiego teledysku niestety.. a moze cos wiecej napisz jakiego typu to piosenka pop dance jakis hip hop? moze cos sie uda wymyslec :)

Gość EUTAAAA
ojej, nie lubię tego. mdli mnie gdy słyszę to miałczenie:O