Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa122

Hindusi ach!!!

Polecane posty

Gość truskawa122

Czesto ogladam filmy bollywood, znam rowniez pare hindusow, sa naprawde przystojni, do tego inteligentni i mili. Co o tym sadzicie?

Gość ddddddddddddddd
ja tez znam paru. sa bardzo inteligentni. ale nie moge zniesc ich zachowania. ciamkania, mlaskania , charkania, bekania itp....

Gość truskawa122
mlaska zalezy kto, nie mozna wszystkich wrzucac do jednego wora!!! ;-)

Gość truskawa 122
I jeśli chodzi o mnie, to często sobie wyobrażam, że taki oliwkowy Hindus całuje mnie po całym ciele i smyra mnie swoim obrzezanym penisem.

Gość truskawa122
och pojebie powyzej dlaczego podszywasz sie pod cudze nicki? nie masz co robic dzieciaku?

Hindusi to w większości wyznawcy hinduizmu, a oni nie są pokojowo nastawieni do świata. Na wschodzie Indii walczą z Chrześcijanami, na zachodzie Indii walczą z Muzułmanami, a na Sri Lance walczą z Buddystami. A ponad to Hindusi mają małe penisy - w stanie erekcji średnio 10 cm długości. http://www.littlespeck.com/world/CForeign-penis-060411.htm

Gość po co jest to miejsce tu
[ Hindusi to w większości wyznawcy hinduizmu, a oni nie są pokojowo nastawieni do świata.] tak, i z tego tez powodu chodza po ulicach wywijajac miotlekami przed twarza zeby przypadkiem muchy nie zjesc a krowy uwazaja za swiete ... pewnie ich agresja wobec innych wywodzi sie stad, ze ich religia nie ma restrykcyjnych dogmatow, uwazajac ze kazda sciezka jaka prowadzi do boga kest dobra, wiec czy jest to wiara w jednego boga czy wielu bozkow, ktore moaga byc odzwiercieldleniem twarzy tego Jednego jest dobra. pewnie to ich wlasnie motywuje do agresji wzgledem innych ....

Dwa dni temu CNN doniosła że Indie szykują się do ataku na Pakistan. Informacje te potwierdziło trzech anonimowowych pracowników Pentagonu. Indie odmówiły komentarza w tej sprawie.

Agresja wobec innych? Ty chyba czlowieku nie wiesz co mowisz. Bylam w Indiach, to sa najbardziej mili ludzie jakich spotkalam. Czego nie mozna powiedziec o Polakach, facetach, chamach i pijakach bez jakiejkolwiek ambicji zyciowej. Wazne tylko aby piwsko bylo w lodowce

Hindusi, zarówno kobiety jak i mężczyźni, to najwspanialszy naród na Ziemi. Argumenty przeciwko nim, opisujące polityczne zdarzenia, religię, etc. są bezpodstawne :) Większość z Was nie wie jak wielkie mądrości zawiera w swojej treści np.Mahabharata. Indie to kraj, który stale może szczycić się wyjątkową tradycja i kultura. To właśnie tego współcześni ludzie zazdroszczą Hindusom, stąd biorą sie wszelkiego rodzaju ubliżania... Nie można oceniać całego narodu przez pryzmat pojedynczych przypadków, kilku ludzi. Indie są potęgą, ich bogactwo dostrzega tylko ten, kto kieruje się w życiu czystymi i poprawnie moralnymi zasadami... :) East or West - India is the best! ;) Już gdzieś wcześniej wspomniałam, ze często wstydzę się tego, że jestem Polką. Polacy, kraj, POLITYCY, to wszystko jest często żałosne... Jednak każdy przeciętny Polaczek nie widzi wieli wad, w szczególności tych, w swoim zachowaniu! Polska jest najlepszym krajem, każdy inny naród jest gorszy. Taaak, nie ma to jak tkwić w tym bzdurnym przekonaniu. Brawo! Zanim kogoś ocenisz, spójrz na siebie... Czasami warto się przymknąć, tym bardziej, kiedy jest się niekompetentnym.