Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa122

uwielbiam Indie i Indyjskich mezczyzn -

Polecane posty

Gość truskawa122

przystojni, madrzy

Gość truskawaI22
Jakie dziwne, gdyby taki Hindus posmyrał Ciebie obrzezanym penisem, poczułabyś się jak w siódmym niebie.

postaraj sie lepiej podszyc pod moj nick...ha ha ha zazdroscisz, ze oni sa lepsi od ciebie??? do piet nie dorastasz takiemu Hindusowi, Polaczku, daremny i pusty jak stodola

Daremny, to może być trud. Jak Ci nie pasują polscy mężczyźni, to biegaj do Hindusów, będziesz za świętą krowę robić. O.

a co powiedziec o takich, ktorzy siedza na forum dla kobiet, podszywaja sie za kogos i obrazaja innych? Tylko polsce faceci, a raczej CIOTY tak potrafia!!!!

Gość znam to z drugiej strony
nie osobiście... zdajesz sobie sprawę z tego jakie to brudasy ?

No lepiej się chyba podszywać pod polskie dziewczyny, niż zbierać kupy spod hinduskich krów, prawda? A potem się do nich modlić. Do krów rzecz jasna.

zdaje sobie rowniez sprawe z tego ze od Polakow jedzie z ust, bo nie myja zebow, capi spod pachy bo nie uzywaja dezodorantow

Gość battery
indyjskich mezczyzn a kto to taki?:D

Gość znam to z drugiej strony
ale chociaż się myją... mieszkam za granicą, i na początku jak nie mogłam znaleźć pracy w zawodzie pracowałam w fabrykach, również z "Ciapatymi" bo tak ich się tu określa.... Nigdy nie byłam rasistką.... teraz chyba jestem Jak dla mnie są to cholerne nieroby, śmierdzące i tylko patrzące co by tu porobić, żeby udawać, że się coś robi... moje koleżanki pracowały w hotelu.... i wierz mi, że pokoje po takich morusach to masakra.... Syf kiła i mogiła... Polacy się myją... Oni nie... :O Ale jak lubisz choróbska skórne, to ich sobie kochaj

druga strono, to ze pracujesz w hotelu jako sprzataczka to twoja sprawa, jak skonczysz jakas porzadna szkole jak ja, to mozemy pogadac. Skoro mieszkasz w UK, to popatrz ilu "CIAPATYCH" ma swoje restauracje, take away, sklepy, zaklady fryzjerskie itp. Czy Polacy to maja za granica? Watpie, mozesz jedynie isc zapytac o prace do restauracji, twoim szefem bedzie Hindus. Tak tak, kto umie sobie poradzic w zyciu to sobie poradzi. Polacy nie prowadza za granica wlasnych interesow, nie stac ich na to i nie maja tyle motywacji. Pracuja jedynie jako pacholki w fabrykach badz jak ty sprzataczka w jakims pierwszorzednym hotelu

kochanie jestem inzynierem, i pracuje na obecna chwile w zawodzie, w trakcie szukania pracy w zawodzie lapalam to co bylo aby sie utrzymac, wiec nie ublizaj mi brakiem wyksztalcenia, bo jestem pewna ze skonczylam lepsza szkole i mam lepszy zawod od ciebie.... restauracje:/ podrzedne knajpy, ktore wygladaja jak plskie bary mleczne za komuny widac ze dziecko z ciebie jeszcze

ach inzynier, a to sobie wymyslilas/es, usmialam sie. Inzynier raczej nie wyjezdza do uk za chlebem i nie pracuje w hotelach i fabrykach. pomysl troche nim nasunie ci sie jakies klamstwo. ha ha ha :-)

Gość nieźle durną trzeba być
by zakąłdac topic pt uwielbiam hindusów.... czy widziałaś by dojrzałe kobiety zakładały topiki pt uwielbiam brunetów ? po prostu dojrzali ludzie uważają swoje preferencje za osobistą sprawę i nie widzą powodu by argumentować na ten temat

Gość vvvvvvvvvv
no juz jak ciapaty nie smierdzi to jestem swięta..pracuje na lotnisku i wystaczy ze otworze ich paszport to malo co nie zygam, przechodząc kolo nich zawsze mnie mdli, i to nie tylko moje odczucia..nie mam nic przeciw ciapatym ale faceta ciapatego!!!!!!!nie nie nie , woalałabym do konca zycia bys sama, truskawa skoro ich tak bronisz to pewnie sie bzykasz z ciapatymi:) wolny kraj , skoro tobie sie podoba , nie znaczy ze innym musi, i wolalabym aby nikt mi nie wmawial co dla mnie dobre, :d ciapak jako heheh:D dobre, co kto woli:D

skarbie jednym wielkim klamstwem to mozesz byc ty :) wyjechalam, bo sa tu wieksze zarobki i wieksze szanse rozwoju. obecnie pracuje w miedzynarodowej firmie projektowej, ale nie wstydze sie tego, ze jak szukalam pracy w zawodzie (bo nie wiem czy zdajesz sobie dziecino sprawe, ze rekrutacja do takiej firmy troche czasu trwa...) to pracowalam w fabryce :)

a swoją drogą zastanawia mnie wykształcenie autorki skoro inżynier ją śmieszy inna sprawa, skąd wy pochodzicie że macie takie dziwne określenia na hindusów "ciapate" jak żyję nigdy się z takim określeniem nei spotkałam z tego co wiem "Ciabata" to rodzaj włoskiego pieczywa....

Gość vvvvvvvvvv
zjadlo mi wyrac;) mialo byc ciapak jako przystojniak;) hehe :D i jeszcze jedno, ty rownierz nalezysz do tych polaczkow;) skoro czujesz się leprza od polaczkow dając dupy ciapatemu , to to juz bardzo duzo swiadczy o tobie;)

tu gdzie mieszkam okreslenie "ciapaty" jest powszechne:) swoja droga.... skoro oni tacy wyksztalceni i inteligentni, zdaniem autorki, to dlaczego u mnie w firmie (okolo 100 osob) nie ma zadnego :)? w firmach moich znajomych z branzy rowniez Ciapatego nie zobaczysz:) oni prowadza tylko te swoje podrzedne knajpki i smierdza niemilosiernie :)

podobno Polacy to najbardziej rasistowski kraj w Europie, cos w tym musi byc...tylko, ze to z nas sie smieja w UK, ze nieroby, pijaki i zlodzieje. Troche pokory ludzie. a swoja droga widzialam tu lepsze tematy, typu Bzykac mi sie chce albo Kto dzis juz strzepal konia....

Gość vvvvvvvvvv
ciapak - wydaje mi się ze to nazwa przyjęta od ich plackow;) capatti czy jakos tak,

karygodne zachowanie, moj tata jest inzynierem technologii, moze pochwal sie czy cokolwiek wiesz na ten temat? poza tym co inzynier robi o tej porze na forum zamiast w pracy? zalosne to, zalosne

karygodne zachowanie nie bylam w UK, JA MIESZKAM W UK JUZ PARE LAT... nie musze sie z tym jakos obnosic jak ty

skonczylam inzynierie srodowiska skarbie, z tytulem magistra inzyniera, mam specjalizacje wentylacja i klimatyzacja, wiec zajmuje sie projektowaniem takich instalacji :) jestem w pracy, swoja robote odwalilam wiec siedze na kaffe :) boli cie to :)??

zajebiste..."mój tata jest inżynierem technologii" a Ty ? tak sie składa że mój tata też jest inżynierem technologii ....i wyobraź sobie że nawet wiem czego tej technologii....DREWNA, zajebiste nie.... szkoda że nie wiesz że sam inż technologii to nie wykształcenie

karygodna to zajebiscie leniwa musisz byc skoro w pracy obijasz sie siedzac na kaffe badz nasza klasa. nie dalabym ci zlamanego funta za twoja prace. Skoro mieszkasz w uk, nie wiem jak dlugo, ja tu jestem 7 lat, to co sadza Anglicy na temat Polakow? czy moze mam ci podpowiedziec?