Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa122

uwielbiam Indie i Indyjskich mezczyzn -

Polecane posty

Gość olejzpierwszego
autorka nie ekscytuj sie..... chcesz wzbudzic poklask, zainteresowanie ?? kurwy zawsze byly i byc beda.. czy sie do nich zaliczasz.. odpowiedz sama

Gość kobietko uszy do góry
to że są Hindusi lekarze, owszem są ale tylko dlatego ze nie kształcą się w swoim rodowitym kraju....wtedy żadną zasługą że znają język angielski skoro w tym języku studiują

Gość pisalam tu wczesniej
no i co z tego? ty tez jestes Polka, zapomnialas o tym? tez kiedys nie zanalas jezyka i jakos z tym zylas. nie nasza wina, ze masz takich polskich znajomych, ktorzy nie znaja jezykow. u mnie znajomi znaja po 2-3 na poczatek, ale mozna generalizowac. jedz chocby do Chorwacji i tam sie grubo zdziwisz bo ciezko znalezc kogos kto zna angielski badz niemiecki.

każda Twoja wypowiedź niestety świadczy o Twoim poziomie i światopoglądzie, niestety dawno już sie przekonałam o tym że dziewczyny z zawodówek mają inne spojrzenie na świat niż osoby po studiach a ta Twoja kosmetologia to tylko ładniejsza nazwa szkoły kosmetycznej, kosmetyczką ani fryzjerką nie zostaje ktoś z ambicjami naukowymi

z tego co wiem kosmetyczka nie konczy zawodowki :-) to forum jest jednym z najgorszych jakie widzialam, kazdy moze tu wejsc i obrazac epitetami. Zastanawiam sie gdzie to zglosic?

Gość pisalam tu wczesniej
ale ciebie tu nikt nie obraza tylko pisze prawde jak jest. to ty obrazasz Polakow twierdzac, ze sa gorsi od Hindusow, moze najpierw nad tym sie zastanow.

Truskawka, szacuneczek. nie cierpie ciapatych (sorry), ale sami sobie na to zasluzyli. Brak higieny osobistej i brak manier to u nich jest na porzadku dziennym. No i Anglia to juz za kilka lat beda next Indie lub Pakistan. Mowie Wam, serio, jak rzad Anglii cos z tym nie zrobi. Przeciez tego cholerstwa jest tu opor. Jak i nas i "polactwa" (sorry also). A Wy juz przestancie na nia najezdzac. Autorko, gdzie masz swoj salon kosmetyczny? jestem uzalezniona od kosmetykow. Moze bym Cie odwiedzila jak gdzies w poblizu. :)

no tak Ty przecież skończyłaś studia.... z tego co wiem by zostać kosmetyczką wystarczy dwuletnie studium policealne.... a jak niby chcesz nzawać taką szkołę jak nie przysposobienie do zawodu ? u mnie w rodzimy mieście istnieją kursy w ośrodku kształcenia ustawicznego

No przeciez zartowalam. No ale nawet jesli bys miala ten salon kosmetyczny w Londynie, to przeciez kazdy by musial znac adres zeby przyjsc do Twojego salonu. Prawda?

laska bajkopisarzyła, spłoszyłaś ją hasłem ze gotowa jesteś zrobić jej nalot....jeszcze by się okazało że salon jest nie jej ale Hindusa o którym ona fantazjuje... (jej wspaniały INDYJSKI KOCHANEK)

Hej hej hej, a ja slyszalam o czyms takim jak Wyższa Szkoła Kosmetologii i Promocji Zdrowia, wiec nie piszcie, ze nie ma studiow w tym kierunku. Nie wiedza, a bzdury gadaja. Byle co, byle tylko zanegowac autorke, prawda? :o

Nie wiem czy bajkopisarzyla czy nie... Moze pisala prawde? Wszak Polki wlasnie slyna z tego, ze chodza na randki z ciapatymi. Ojej, brrrr.... jak sobie wyobraze...

slysze swist opadajacych rak, a najbardziej smiesza mnie ludzie, ktorzy po paru miesiacach w UK wplataja w polskie slowa angielskie, tak jak ty mayor of london. J atu jestem 7 lat, moj ang jest na poziomie do ktorego nigdy nie dojdziecie, ale pisze jednak po polsku, bez zadnych next czy also, no tak zapomnialam o szpanie malolatow polskich w UK, NAPRAWDE ZALOSNE TO FORUM I ZALOSNI LUDZIE, myslalam ze mozna spotkac normalnych, ale widze ze sama rasistowska dzieciarnia, czesc

kochana autorko, skad wiesz, ze nasz angielski jest na takim poziomie, i nie dorownamy twojemu :) moze jest wyzszy :) ?? juz mialam pisac, ze autorka uciekla ;) bo na chwile musialam zajac sie innymi sprawami, ale prosze.... kochana i kto tu dogryza innym?

a gdzie mieszkasz pani "inzynier" i gdzie pracujesz? moze podasz mi nazwe firmy, moge cie odwiedzic skoro taka madra jestes, dlaczego nazywasz ich ciapatymi? owe pojecie uzywa polonia klasy sredniej i nizej, a nie ludzie z wyksztalceniem, podobno takim jak ty...wiesz predzej mi kaktus wyrosnie jak ty skonczysz jakakolwiek szkole

Truskawka, o co Ci chodzi? Wiesz, cala Polska mowi "sorry" i to od wielu wielu lat i nie nauczylam sie tego akurat tutaj. Mialas sie do czego przyczepic. Juz nic innego nie moglas wymyslic? Wiesz co? Wstawilam sie za Toba, ale widze, ze jestes bez rozumu. Zeby mnie zarzucac, ze sie wywyzszam, bo uzylam slowa "sorry". Spadaj do swojego ciapacza. Moze on Ci zapewni szczesliwe, pelne dobrobytu zycie. A z tym salonem kosmetycznym to chyba klamalas. Wszak kazda kobieta, prowadzaca takowy chcialaby go rozleklamowac, a Ty pod pozorem sprzeczki na forum ukrywasz gdzie...

wybacz, to Ty sie wstydzisz swojej pracy, nie ja :) A Slowo ciapaty jest dla mnie takim samym slowem jak kazde inne... mam prawo go uzywac, tak samo jak ty masz prawo podwazac moje wyksztalcenie :)

Wiem że istnieją studia kosmetyczne, ale ich poziom raczej nie ustępuje studiom oferowanym pracownikom ochrony, ot takie coś też nazywa się studiami.... może napisz na której uczelni studiowałaś

Truskawka, wszyscy Anglicy nazywaja ciapatych "paki" - takie jest na nich dosc obrazliwe okreslenie. I wszyscy Anglicy maja ich dosc, tyle ze nikt tego nie powie publicznie, bo poprawnosc polityczna. Kazdy nazywa ich "paki", wiec sie tak nie oburzaj.

Jak dla mnie autorka jest po prostu sfrustrowana nastolatka, ktora szukala poklasku dla swojego pogladu, jednoczesnie chcac sprowokowac klotnie :) teraz kochanie wroc do swoich wzorkow na paznokciach, bo nowe trendy przechodza ci kolo nosa :) kto robi sobie wolne w twoim zawodzie na kilka dni przed swietami :D?

Spadam juz. Mam jeszcze troche pracy. Niestety nie mozna tu dyskutowac, bo jak sie Truskawce cos nie podoba, to wszyscy od razu sa "be"... Truskawka, moze wiecej pokory? I nikomu nic na sile nie udowadniaj, bo to jest tylko forum.

UM w Poznaniu, ukonczylam kosmetologie, dla wyjasnienia sprawy, nie mam chlopaka "ciapatego2 jak to okreslaja ci polscy rasisci, a adresu mojego salonu nie podaje na byle jakim forum i byle jakim malolatom...

karygodne zachowanie ty wciaz na kompie? myslalam, ze w pracy...w moim miescie tez sie nie polapiesz z akcentem, oj za ciezko by bylo dla ciebie kochana

małolatom...hmmmm załozę się że mam przynajmniej 10 lat więcej od Ciebie zresztą studentko....przeczytaj jeszcze raz jak sformułowałaś topic, chyba nawet licealistka nie używłaby "indyjski" w konteksćie narodowości, piszesz jak gimnazjalistka i masz podobny sposób prowadzenia dysputy, tego nawet tytuł naukowy nie zmieni

zresztą zajrzałam na stronkę uczelni, Twoja wychwalana kosmetologia to zaledwie studia pierwszego stopnia, możesz co najwyżej pochwalić się tytułem licencjata hmmm a powiedz mi czym w takim razie różni się dwuletnie studium policealne kosmetyczne od trzyletnich studiów ? raptem rokiem różnicy i dumnie brzmiącą nazwą