Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mucha Dżedin

glosowałam na PO bo liczyłam , ze wreszcie wezmie za gebę

Polecane posty

to społeczeństwo i pracować nauczy. zlikwiduje przywileje i dni wolne , zmniejszy ich liczbę w roku. by bylo jak chcemy kiedyś dobrze i bogato to trzeba pracować a nie leniuchowac i rościc sobie. ale z tym społeczeństwem nikt niczegon dobrego nie zrobi. a potem pretensje do Pana Tuska , że obiecal....a co? ma wam dać? chce stworzyć mechanizmy byscie sami umieli sobie brac. i tak jeszcze delikatne sa te reformy. powinien podrożyć wszystko zncznie i wymusic by polacy pracowali dluzej i po godzinach by sie utrzymac. sp-oro pracownikow jest trzymanych z litościn jeszcze i wbrew logice zysku przedsiebiorstwa

Gość Mucha zajebiemy Cię
MUCHOZOLEM:-D

Gość tak to jest jak bezmozgie
bydlo dostaje prawo do glosowania :O

Gość mucha nie wolno wagarować
do szkoły marsz gimnazjalisto :classic_cool:

Głosowałem na PIS bo bałem się że gdy ta kurwa z PO obejmnie rząd to rozsprzeda Polskę jak ta kurwa Wałęsa. No i długo czekać nie trzeba było. Szpitale już teraz za grosze sprzedaje szwab pierdolony ! Trzeba mieć nasrane we łbie aby kogoś kto nienawidzi polaków wybrać na prezydenta Polski. Niemcy nigdy nie oddali by sie w polskie ręce a my naiwniacy siedzimy teraz w garnku Tuska . A wszystko przez tą głupią ślepą młodzież która nie ma pojęcia o polityce. Starsi ludzie znają czarną przeszłość Tuska i tak chetnie na tego szmaciarza nie głosowali. No cóż , chyba nigdy nie zmądrzejemy.

Nie jest winą PO fakt że prazydent zawetował już 9 ustaw w tym ostatnią emerytalną. A co do prywatyzacji to nie przypominam sobie zeby za PO sprywatyzowane cokolwiek duzego. A co do służby zdrowia to akurat jestem blisko tego problemu i powiem ze prywatyzacja szpitali to jedyna szansa aby ludzie mogli sie leczyć w normlanych warunkach

Gość Prawdziwi POlacy
60 proc. Polaków popiera prawie pięć miesięcy po wyborach Platformę Obywatelską - wynika z sondażu PBS na zlecenie "Gazety Wyborczej". Według gazety, nie miała tyle nigdy żadna partia w III RP. Z sondażu wynika, że PO przez ostatnie dwa tygodnie zyskała 8 pkt proc.; PiS w tym czasie minimalnie spadł z 24 do 23 proc. Od początku roku, według badania PBS, systematycznie traci poparcie LiD. W styczniu miał 12 proc. poparcia, obecnie tylko 8 proc. A teraz PISIAKI z płaczem do Rydzyka i paciorki klepać żeby wam jeszcze bardziej nie spadło :D:D:D

ale przeciez w TVP i TVN mówia , że Pan Tusk PO to dobry rzad. a tam sa autorytety bo byle kogo do tv nie wpuszcza. no chyba , zeby pospiewal...

Gość Ostra panienka
Wiesz ze jestesmy jednym z najwiecej wyrabiajacych godzin tygodniowo jesli chodzi o prace? :O

Ostra może i tygodniowo wyrabiamy dużo Za to rekordowo krótko pracujemy Ile ma średni polski emeryt? chyba coś koło 50 lat, czyli mniej wiecej 10 lat mniej niz we Francji czy Niemczech

Gość żabka drabka
a ja nie jestem za nikim nie będę głosować i kłócić sie z ludźmi który polityk posadzi swoją tłustą doopę na stołku PO i tusk jest niedobry bo bajki opowiadali i bardzo trzymają z Biznes Center Club i Instytutem Adama Smitha, jak szpital może być spółką handlową ? Przecież to absurd, będą robili to z czego będą pieniądze więc jak ty autorko zachorujesz na starość na niekorzystną chorobę, w którą za dużo trzeba inwestować pieniędzy żeby wyleczyć to zrobią tak żebyś prędzej umarła i nie wyczerpywała nakładów finansowych. PIS też mi nie pasuje, Kaczyńscy to wogóle jacyś obrażeni na świat, wszędzie upatrują spisek, trzymają z Rydzykiem którego poglądów absolutnie nie popieram.

Ktoś kto jest złodziejem , osdzustem i mafiozą. Tusk buduję państwo dla oszustów. Jego ideą jest powiększenie różnicy w zarobkach. Nawet idiota mysli o wprowadzeniu podatku liniowego. Jak by to zrobił to ja nie wiem jak żyli by ludzie którzy zarabiają minimum socjalne. Chyba wszyscy poszliby pod mosty :( Mam nadzieję że społeczeństwo się zastanowi dwa razy zanim wejdzie do pieca .

każden jeden kto zarabia mniej niż 2300 to terrorysta. Każdy kto uważa pieniądze za najwazniejsze to człowiek ze skłonnościami do złodziejstwa i egoizmu. JUz Cie nie lubie za to zadufanie w sobie .

nie jestem zadufana tylko mi chodzi o to , że terroryzm bierze sie z biedy a co za nia idzie pogardy. biedny , ktory nie moze zarobic tyle by życ godnie wypacza sie bo w naturze ma [ dot. facetów] zalozyc rodzine, czu7c sie facetem sprawnym i ojcem. a nie moze to sie wypacza . ideologie tworzy sie na uzytek dazen , ktore nie sa takie wzniosle. pieniadze sa najwazniejsze tylko droga do nich powinna byc legalna i zalezna od Ciebie. a nie od ukladow. ale to utopia. brak kasy tworzy , korupcje, zlodziejstwo, w skrajnych wypadkach nedzy tworzy sie patologia, prostytucja rownięz moralna , brak mozliwosci rozwoju dla dzieci . pieniadze to wolnosc. uczciwe pieniadze .

Gość LitykaLarytyka
Prawdziwi POlacy: A wiesz dlaczego media nazywane są czwartą władzą? Manipulują ludźmi. 'Jak 60 % to widzę, że PO jest dobre, głosuję za większością'. Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam zamiaru płacić za Służbę Zdrowia, bo to SŁUŻBA. A co do Wet Pana Prezydenta, ma on takie prawo z niego korzysta, a Wy co piszecie, że zawetował 9 ustaw, mówicie jak wszyscy Ci politycy z PO, a ile podpisał? O tym już nik nie mówi.