Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie was pewnie wiecie

Czy kawy ...

Polecane posty

w saszetkach Senseo sa ogolnie dostepne na polskim rynku? Jesli tak, czy mozna je kupic w kazdym supermarkecie? Chce kupic w prezencie rodzicem expres do kawy Phillipsa Senseo wlasnie na te saszetki, ale nie wiem czy u nas w Polsce sa juz one wszedzie dostepne, bo przeciez nie beda jezdzic po kawe do Holandii ;)

Gość No i co z tymi saszetkami
kochani? Sa czy nie ma?

Gość ankafiranka
nie spotkalam sie ale kawy raczej nie pijam.

Mniej wiecej o taka mi chodzi, ktore jest w linku allegro, ale ta to jest moza jakas "wlasna marka" albo moze podrobka, nie wiem, ale nie jest to ta oryginalna Douwe Egberts, choc to w sumie nie ma znaczenia, bo rozne, nie tylko te oryginaly sa smaczne w smaku. Acha, czyli mowicie, ze raczej nie ma, tylko na allergo...Hm, szkoda...bede musiala wymyslic jakis inny prezent.

sa tez do dostaia w sklepach internetowych,ale jak rodzice nie chca ciagle meczyc sie i kupowac przez neta,to bedzie ciezko

Gość są w auchan makro selgros

Gość są w auchan makro selgros
nawiaem mówiąc mnie ta kawa nie smakuje, lepiej kup automat do kawy np. saeco , który sam mieli i zaparza pryszną kawę

Tak, tylko ten co mieli i parzy kawe to kompletnie inne polka cenowa, niz senseo phillipsa...a mi zreszta smakuje kawa senseo. Mam ten expres od 4 lat i moi rodzice rowniez lubia te kawe, jednak jesli jest problem z jej kupieniem, to go im nie kupie, bo bez sensowny bedzie prezent... Moi rodzice nie sa z tych "internetowych" ;)