Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linergistka

Makijaż permanentny

Polecane posty

Gość linergistka

Witam Wykonuje makijaz permanentny ust brwii oraz kresek gornych i dolnych. jesli macie pytania piszcie? pzdr

Gość ZANCIA 3001
zrobiłam sobie usta i brwi u pani kamili z bydgoszczy ze studia estetyki wylądam rewelacyjnie...usta troche bolały na początku,ale po znieczuleniu było znośnie chociaż ze mnie panikara...naprawde bardzo polecam wqarto wydać trochę kasy aby tak wygładac .musze tez napisać ze rzęsy pani kamili tak mnie urzekły że umówiłam się też na przedłużenie poprostu rewelka geste i wywiniete i nie trzeba malować.dziewczyny inwestujcie w siebie:-) dla zainteresowanych podaje namiar na salon 523214688

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)