Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samson

Nieskazitelne allegro- zero reakcji!!!

Polecane posty

Mam problem z serwisem allegro!!!!!! Zostało mi zablokowane konto z powodu zmiany danych dotyczących adresu zamieszkania ( zmieniłam meldunek i imię odbiorcy) Czekam na odpowiedz ponad 8 dni!!!! W mailu od allegro po zablokowaniu konta dostałam ze powinnam czekać na odp do 72 godz!!! I co? Zero reakcji!!!! Mam zablokowane konto, moje komentarze są podejrzewam stracone!!!! dzwoniłam do centrali -zero pomocy. I co mam zrobić? Nieskazitelne allegro olało mnie. czy ktos miał podobny problem? Jak go rozwiązać?

Gość przenieś się...
na eBay :P :P

Łatwo powiedzieć, miałam tam ok 100 pozytywnych komentarzy, nie tak łatwo jest na to zapracować, więc jestem bardzo zawiedziona i szukam pomocy gdzie mogę. Niestety z serwisem allegro nie ma chyba o czym rozmawiać, ponieważ nawet nie mam z nimi praktycznie żadnego kontaktu:((( Jestem bezradna. ;,,,,(((((

domyslam sie co czujesz ja na allegro jestem juz kolo 4 lat i mam dopiero ponad 150 kom.

Najgorsze jest to że nie wiem za bardzo jak rozwiązać ten problem, czekam, czekam, czekam, ale powiedzcie sami ILE można czekać????