Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathi28

Polska to chory Kraj

Polecane posty

Gość nalon32
do nalon...w takim razie DZIEWCZYNKO sa dopuszczalne 2 wersje bo "nie pracujacy" tez jest poprawne

Gość nalon32
do "kathi pewnie" hmm...ja tez mam meza Brytyjczyka, ale jakos lepiej sie nie czuje, a wrecz czasem szkoda mi,ze nie jest Polakiem, bo nie chce przeprowadzic sie do Polski ze mna i mimo,ze znam jezyk nie posmieje sie z nim z tych samych rzeczy..nie poogladam Misia czy Rejsu i nie sadze, aby mi to w czyms pomagalo.. A w czym niby jest ci lepiej??

Gość Kathi28
Jak to lepiej???dla kogo???

Gość nina000
bueheheheheh, moze ten topik mial brzmiec Polacy to chory narod :P , sporo jest w tym prawdy bo aptek u nas w kraju pelno, podobnie zreszta jak w Turcji , gdzie to wierza w lekarza jak w Boga ( badz Allaha )... Moze dla odmiany ktos powie cos wesolego...ja mam dzis lekkiego dola,

Gość kathi pewnie
sama masz pusty rozum kathi.mam nadzieje ze twego budowlanca zwolnia z roboty-jest kryzys i budowlanka pada-benefitow jak piszecie ciezko dostac wiec nie dostaniecie i to ty bedziesz chodzila ze swoim durnym spuszczonym "lubem" :D tyle ze nie w polsce a w uk. nalon----ja jestem szczesliwa ale tez sadze ze roznice kulturowe robia swoje.przy mezu ucze sie jezyka a przy polaku tyle bym sie nie nauczyla. zawsze mnie poprawia jak cos wypowiem i uczy wymowy.poza tym jakby nie patrzec ma sie troche wyzszy status.poza tym moj maz przyjdzie z pracy i ugotuje dla mnie obiad :) i nie narzeka. fakt robi to dlatego ze woli swoje jedzenie niz nasze polskie.a wiekszosc dziewczyn zajmuje sie domem i gotuje dla swoich mezow polakow.sa wiec wady i zalety bycia z brytyjczykiem i tak samo z polakiem

Gość posh30
to 'kathi pewnie' - nie ulega watpliwosci ze twoj maz to CHAV ktory to nie je nic innego poza fasola i ryba z frytkami, jezdzi czerwonym fordem fiesta, i nosi dresy adidasa :P :P :P

Gość posh30
oh, bym zapomniala, obwieszony jest 9 karatowym zlotem :P :P :P

Gość posh30
Chav nie Chav ale na wszelki wypadem przetestuj go :P :P :P

Gość Kathi28
Ty idiotko:)ja już mam benefity,a mąż sam sie zwolni z pracy jak bedzie chciał i wiesz co z tych ala beneficików to sie wyżyc nie da-to tak na marginesie.Masz męża Brytyjczyka to się Ciesz,a to,że gotuje ci obiad po pracy to wynika z tego,że jesteś strasznie ułomna,a tak na marginesie Anglicy nie gotują raczej...kupują gotowe tak więc dziewucho,moze ten niby Brytyjczyk to pantofel polski...hihihi

Gość ew***
Ale tu fajnie u Was, tak swiatecznie na tym topiku:( Wesolych swiat!

Gość Kathi28
Tak Kraj krajem,ale ludziska jacy-tyczy się to Pani Posh30

Gość Kathi28
Posh30-18 karatowym złotem,9k to złom,a i wiesz co mój mąż lubi jeść zdrowo,a Adidas to przezytek i jeżdzę Ja wiśniowym Audi i wiesz co nie pisz tu nic więcej,bo mądrością to ty grzeszysz

Gość A ja jestem orginalna
I jezdze jeepem i wogole mode trendy i to co w pl na czasie mam gleboko w dupie bo moj styl jest moim!

Gość posh30
kathi, moj post nie byl do ciebie tylko do tej " kathi pewnie ", co jest z toba dziewczyno.......czytaj co pisze, twoj maz jest Polakiem , ja tam pisze o Chavie mezu, tej co to sie chwali ze ma Anglika ktory sam sobie gotuje Wesolych Swiat

Gość Kathi28
Pomyliłam się-przepraszam posh30 Wesołych świąt

Gość mamotoja
Polacy są poprostu nie wychowani beszczelni i chamscy w każdej dziedzinie życia zaczynając od pracy a właściwie wyzysku kończąc na \"normalnych\" stosunkach między ludzkich Osobiście uważam że urodzić się w tym kraju to jakiś wielki boski żart a może nawet kara lol Jesteście cofnięci w rozwoju tępi głupi i brzydzę się z wami w ogóle rozmawiać Nie wiem jakim prawem uważacie że możecie obcym osobom mówić czego powinni się wstydzić , co powini myśleć w co się ubierać i jak postępować Jedyna rzecz w życiu jakieś się naprawde wstydze to chyba polacy wracajcie do jaskiń waszych betonowych wsi Głupi pozerzy jak podrosne napewno zrzeknę się obywatelstwa tego azjatyckiego zadupia

Gość musi
mamatoja- MY Polacy zostawimy to bez komentarza

Gość musi
a tak po zatym to szkoda mi ciebie

Gość mamotoja
Wy polacy możecie mi zrobić dobrze Kolejny przejaw głupoty - my polacy Jacy my ? nie ma żadnych nas człowieku was też nie ma obódz się Jedyne co spotykam w tym karju co was wszystkich jednoczy i spawia że jesteście do siebie podobni to wielkie pospolite chamstwo w takim wypadku rzeczywiście istnieją jacyś polacy

Gość mamotoja
Są innym określeniem słowa prostak

Gość jjjjjjjjjkjk
moje wnioski są smutne Polacy sa naprawde zjebani .jaki prezydent taka sex bomba czyli pani doda, a jaka muzyka takie smuty kurwa mac od czasów sarmatyzmu POlacy chodza i jebią wszystkich dookoła

Gość Kathi28
no właśnie cała prawda wychodzi na jaw...nic dodać nic ująć

Gość kathi pewnie
posh 30-pudlo :P:P:P nie trafilas z niczym. nie nosi zadnego zlomu i sa anglicy ktorzy gotuja a nie kupuja gotowe. nie znasz mojego meza :P aha oswiec mnie prosze co to jest chav???????

Gość chav to twoj maz

Gość nic tu po mnie
i brudny... tak mnie to zastanawia dlaczego Polacy nie sprzatają za sobą. Wystarczy pooglądać kibelki w Polsce . I dlaczego ich tak trudno skłonićdo posprzatania po swoim psie, dziecku, pijanym tatusiu.Brakposzanowania cudzej własności to następny grzech główny. A podobno to katolicki kraj. Do kościola wszyscy chodzą / nawet komuniści :))/ ... i ...wychodzą. Właściwie to komentarz jest zbędny.

Gość topik sie/....
zawrzyjcie pyski chociaz na chwile i tak nikt nie dojdzie tu do ladu i skladu o co w topiku chodzi bo kazdy ma swoja prawde.troche luzu....zrelaksujcie sie kobitki, tego swiata nikt nie zmieni....idzie kryzys.... ps. ja juz stara jestem, pamieta ktos to?:http://www.youtube.com/watch?v=zZhVsUKJ-r4

jestescie nienormalne.zazdrośnice.jak mozna wypisywac takie bzdury o kims kogo sie nigdy nie spotkalo i nie zna.rowniez mam przyjaciela anglika ale nic miedzy nami nie jest bo planuje powrot do polski wiec zwiazek taki odpada.ale jak opowiadam o nim kolezanka to niby mowia ze nie chcialyby brytyjczyka a tak naprawde to kipia z zazdrosci.a pierwsze pytanie to bylo-czy to ciapak???

Gość loj matulumatulu....
Pora chyba podsumowac to oblewanie sie nawzajem kublami pomyj na tym topiku.Kobitki oj durne jestescie...O co tyle krzyku?Absolutnie wszyscy faceci to skonczone swinie, czy to polaczek, ciapaty, angol czy inny. Kazdy jeden dokladnie taki sam gagatek, a jesli na takiego nie wyglada to tylko dlatego ze sie umiejetnie i starannie maskuje. ps. zgadzam sie z twierdzeniem ze polska to chory kraj i ze my, polacy jestesmy chorzy.Tak wiec, napijmy sie, dla polepszenia nastroju.