Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kablangj

calowalam sie na 1. randce- pomysli, ze jestem latwa?

Polecane posty

Gość kablangj

nawet nie wiem, czy calowalam to dobre slowo. zaczelismy sie po prostu nagle dziko lizac w pubie, a potem jeszcze przed moim domem. dodam, ze niesamowicie mi sie ten facet podoba i zalezy mi, zeby mial o mnie dobre zdanie. dzisiaj widzimy sie po raz drugi. jak sie zachowywac, zeby nie wyjsc na zdzire?

Gość hjhsaja
to zalezy jak dlugo sie znaliscie wirtualnie, z jakim nastawienie oboje poszliscie na to spotkanie i jakie dalej plany macie oboje do tej znajomosci.

ja się zwykle kochałam na pierwszej randce, podwójna korzyść, facet od razu się zakochuje a ja wiem czy jest on wart mojego czasu:)

dzisiaj widzimy sie po raz drugi. jak sie zachowywac, zeby nie wyjsc na zdzire lizac sie dalej :P skoro ma ochote na nstp spotkanie wiec jest duze prawdopodobienstwo ze nie uznał cie za "zdzire" ale moze byc tez taki aspekt ze na nstp spotkaniu bedzie ci juz reke w majtki wkładał :p z tym ze nie koniecznie...nie wiemy tutaj co to za koles wiec sama musisz wyczuc jego osobe i zamiary

To tak jak mój kot. W pierwszym dniu po przyniesieniu go do domu zaczął sie dziko lizać po calym futerku. Ale charakter to on ma trudny ;)