Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienkaaaaaaaa

które bardziej pasują do tej sukienki?

Polecane posty

Gość asienkaaaaaaaa

oto moja suknia http://allegro.pl/item498845794_okazja_sukni a_slubna_lorna_pronovias_welon.html chciałabym do niej zalozyc tylko kolczyki, suknia jest w kolorze gold, ktore kolczyki bardziej pasuja? http://allegro.pl/item509324392_swarovski_go ld_srebro_925_piekne_kolczyki.html czy http://allegro.pl/item502782102_artbrus_pias ek_pustyni_w_srebrze_kolczyki.html dodm jeszcze ze bukiet bedzie z pomarńczowych kalii zakładam temat tez na slubach bo wciąż nie wiem co wybrać :)

Gość danuta223334
pierwsze,. drugie troche za ciemne chyba

ja bym nie wybrała zadnych z nich są bardzo ładne ale nie do sukienki ślubnej wybralabym cos ze złota zółtego bądz białego i masz racje tylko kolczyki bo inaczej bedziesz jak choinka ja zastanawiam sie nad kolczykami albo łańcuszkiem z perełką i neiwiem którą opcje wybrac tylko sek w tym ze jeszcze kiecki nie znalazłam:P heheh

Gość asienkaaaaaaaa
białe złoto tez mogłoby byc,a le myslisz ze samo czy z jakimiś kamyczkami?

ja uwazam ze juz zalezy od ciebei kamyczki tez byly by wskazane jesli napewno bedziesz miec tylko kolczyki, niebedziesz obwieszona jak choinka to chociaz z tym jednym elementem mozesz zaszalec:)

Gość asienkaaaaaaaa
same kolczyki chce, opcjonalnie coś na rekę, ale nie wiem jeszcze :)

Gość evvvunia
mysle ze zadne nie pasuja do slubu!

Gość kolczyki fajne ale
raczej do letniej sukienki niż na ślub, są za mało eleganckie. PS suknia piękna

Gość nothing special
zadnych bym niewybrala... raczej brzydkie sa... skoro sukienka jest w kolorze gold to nie powinnas miec srebrnych kolczykow czy z biaego zlota bo to nie pasuje, powinnas wybraz zotle zloto ,wg mnoit wystrczy jakbys miala takie najprostsze zlote diamenciki, proste ale dodaja duzo uroku ,zwlaszcza ze sukienka jest prosta i skromna i mam andzijee ze masz waskie biodra bo inaczej bedziesz wygladac jak krowa w wrajstopach.

po pierwsze to masz przesliczną suknie, gratuluje figury bo do tekiego kroju trzebna być niezłaą laseczka- zazdroszcze:) a co do bizuterii to bym sie raczej ograniczyła bo suknie masz z koronki więc jak nałozysz na siebie za duzo to zginiesz w tej sukni. ja co najwyzej założyłabym jakas bransolete i małe kolczyki, takie dosłowie kropeczki