Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffee jam

zmarnowalam sobie zycie... co robic?

Polecane posty

Gość nina000
nie kathi nie wzielam tego do siebie, ja wierze ze kazdy jest w jakims stopniu materialista, a u ciebie to wiadomo, 3 dzieci , wiec one sa na pierwszym miejscu, ja mam jednego , ale jest podobnie.

Gość ziiimmma
i to jest przestroga dla kur domowych, które tak sie zatracają dla męza i dzieci. nie pamietam dokladnie tytulu topiku (ale chyba cos czy "gotujecie mężowi?"), ale byl taki, co sie zbiegly kury domowe i ciupciolily jak to caly dziez fajnie sprzatac, gotowac i inne. ja i innych pare osob probowalo je uswiadomic, ze moga kiedys obudzic sie z reka w nocniku, ale one nie, gdzie tam, przeciez oni zawsze beda razem, nie biorac pod uwage ze oprocz zdrad czy wypalenia, zdarzaja sie tez np. wypadki dorogowe. i wtedy zosatna same, nie za bardzo potarfiac sie odnalezc na rynku pracy.

Gość nina000
ja tam sie nie martwie, bo moj maz ma dobre ubezpieczenie :P , zreszta siedze w domu od roku ale wczsniej pracowalam 12 lat wiec nie bedzie problemu, jak ktos ma np 3 dzieci malych to jest to nie realne zeby pojsc do pracy, mowie tu o przecietnych pracach : sklep, biuro itp, jesli ktos jest lekarzem i ma wlasny gabinet, albo jest prawnikiem, to pewnie zarabia wystarczajaco zeby wynajac nianke, nie ma nic zlego w siedzeniu w domu i wychowywaniu dzieci,