Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

kolezanka pyta co chce na urodziny

Polecane posty

Gość czas poplątał kroki
broszkę bym chciała

Gość ja bym chciala
perfumy chanel chance.. sa 3 nowe swieze zapachy :)

Gość alimenciarz
podpaski ewentualnie tampony

Gość ja bym chciala
walki elektryczne babyliss, juz od roku je chce a nikt nie chce mi kupic ;-#9

Gość czas poplątał kroki
Kosmetyk jakiś? Pachnący balsam i żel?

Gość ziiimmma
kolczyki, bransoletke, jaki kosmetyk kolorowy typu palete cieni czy cus, jakies oleski do kapieli, pasek, torebke, portfel, prostownica/lokówka.. i wiele innych

Gość alimenciarz
no to chyba najlepiej wiesz co bys chciala durna babo!!!!

no wlasnie, myslalam, ze ktos mi podrzuci jakis pomysl:) kosmetyki odpadaja, mam ich od cholery, poza tym wszyscy zawsze daja kosmetyki:O poza tym udno dla mnie cos wybrac z typowych prezentow, bo kolczykow nie nosze, bizuterii tez, ne maluje sie za bardzo, torebek nie nosze, portfela tez nigdy nie miaalm, a wlosy i tak rzadko czesze bo mam krecone;)

Gość alimenciarz
wez se wibrator bo widze ze jest ci bardzo potrzbny

Gość moze zechcij jakiessssss
kolorowe pachnące świece do postawienia w pokoju szkatułke na bizuterie kolorowe pudełka takie ozdobne od najmniejszego do najwiekszego tablice korkową do przypięcia zdjęc lampke nocna hehehe antyrame zeby wlozyc zdjecia i powiesic na scianie ładne stojące okrągłe lusterko w metalowej oprawie

Gość moze zechcij jakiessssss
lub jakis smieszny futeral do telefonu czapkę i szalik w kolorowe paski wszystko zalezy od charakteru NO!

wszystko co wymienilas mam:O w nadmiarze. wlasnie myslalam o swieczkach, ale dzis rano kupilam sobie swietne swieczki plus podstawki aaaa:O

Gość ziiimmma
poza tym udno dla mnie cos wybrac z typowych prezentow, bo kolczykow nie nosze, bizuterii tez, ne maluje sie za bardzo, torebek nie nosze, portfela tez nigdy nie miaalm, a wlosy i tak rzadko czesze bo mam krecone i pasków też nie nosisz, zapomniałas dodać... Ty naprawdę jesteś kobietą? :o

paski nosze, ale mam ich sporo. jestem, jestem. nietypowa, ale jednak. tzn kolczyki nosze, ale nie w uszach:)

poza tym kolezanka chciala cos, co mi sie przyda, a nie pierdol na odczepnego. do jutra mam czas, musze cos wymyslic, ta se uparla, ze chce mi cos kupic, mnie az tak nie zalezy:)

Gość ewelinkaaaaad
to idzcie do jakiejs fajnej knajpy i zjedzcie cos nieznanego:P do tego lapmka winka... to tez prezent:D ja kocham jesc:P

no wlasnie moje przyjaciolki przyjezdzaja do mnie w sobote idziemy do knajpy, ja bede stawiac. a one chca koniecznie prezent mi kupic, tylko poki co jedna zapytala, co chce konkretnego.:O a portfela nie chce miec. kiedys mialam, ale wtedy mniej mialam kasy. wszystkie pieniadze mam w kieszeniach,jak mi brakuje, to zawsze cos znajde, albo przypadkiem okazuje sie, ze mam np 20dychy:D

Gość ja zawsze KSIĄŻKĘ chcę
:)

jak mozna nie mieć portfela? gdzie nosisz dowód, dokumenty, pieniądze, karty etc? :O nie nosisz torebek? :O

Gość Rysio z Klanu jestem
coś od serca np. coś robionego ręcznie że wiem iż ktoś w to włożył dużo swojego uczucia i pracy własnej