Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagammaaa

PROSZE WAS CO MOżE ZNACZYć TEN SEN ?TAK BARDZO SIę BOJE..

Polecane posty

Gość blagammaaa

a więc snilo sie mej babci ,że w domu ich na wsi rodzinnym wyscielaly wszystko białymi szmatami i zakrywały..a potem moja mama czyli jej córka jak skonczyly wyscielac tymi szmatami bialymi to ona zaczeła na dól uciekac jakby a babcia sie jej pyta co sie stalo a ona nic nie odpowiedziala tylko zaczeła plakać..i uciekala na dól.. dodam ze moja mama jest za granicą i nie widziałam jej od kilku lat ..boje sie ze cos tam sie moze stac bo wiem ze chorowala ostatnio..:( co moze oznaczac taki sen?

Gość nie czytałam o twoim snie
ale może oznaczać WSZYSTKO :D

Gość sfge
bedzie wojna

Gość aaac
Ewidentnie oznacza to śmierć bliskiej osoby, a przynajmniej jest zwiastunem czegoś bardzo szkodliwego, co osobiście dotknie Ciebie lub kogoś, kogo kochasz. Nie rozpaczaj, gdyż jest to i tak nieuniknione i nie możesz podjąć żadnych kroków, by uniknąć tragedii, która niewątpliwie nadejdzie.

Gość sfge
ja bym stawiala na babcie... :(

Gość gemondio
Ja bym postawił na to, byś zaczęła się zastanawiać nad normalnymi rzeczami, a nie nad snami. One wywierają na nas duże wrażenie, ale nie muszą nic znaczyć. A ludzie, którzy zagłębiają się w zabobonie, to zwykli idioci.

Gość olr55
straszny sen.zwiastun smierci.

Gość ło jeny jeny
przede wszystkim to sen babci, a nie Twój więc co się przejmujesz? Babcia pewnie duzo myśli o wszystkim, jak to babcia i później ma dziwne sny. Tyle w temacie - nie martw się, to sen jak każdy inny :)

Gość blagammaaa
martwie sie o mame ..nie wiem co z nią .. po zatym moja babcia mimo ze nie uwierzycie ma w sobie jakas dziwną moc..rozmawia z duchami itd.. kiedyś zmarła ciotka mloda i babcia w nocy wstala i powiedziala ze widziala ją i z nią rozmawiala .i ciotka miala żal do niej ze nie widzialy sie przed smiercią ....nie wierzycie w to na pewno ale babcia jest nisamowicie światła i ma jasny umysl i niejedną nastolatke by przeskoczyla nie tylko rozumowo ale fizycznie.

Gość a mnie od kilku tygodni
powtarza się sen że albo jeżdżę na nartach, albo jadę krzesełkami z przypiętymi nartami, albo widzę narciarzy... holercia nie wiem dlaczego co chwila w snach widzę nart co to może znaczyć???

Gość ano11
dostaniesz jakaś wiadomość może od mamy, albo kogos z rodziny, dobrą wiadomość nowinę, ten sen nie był zły:) i nie mówi o śmierci:)

Gość krolelka deszczu
Ja rowniesz twierdze,ze ten sen nie jest zly.Nie martw sie!

Gość no a co z tym snem
o nartach?? prosze niech ktos napisze jak wie.