Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zahria

Szukam czarnych pantofli z czerwoną podeszwą

Polecane posty

Gość Zahria

-jak w amerykańskich filmach ;>> Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Bardzo proszę

Gość sfge
TO JEDZ DO STANOW I WYDAJ KILKA TYSIECY DOLAROW ZA PARE BUTOW CZY TY JESTES AZ TAK GLUPIA ZEBY WIERZYC ZE KTOS ZROBI PODROBY TYCH BUTOW?

Gość norberciaa
to Ty poprzedniczko jesteś głupia jeśli myślisz, że takie buty to tylko w filmach są :-D ostatnio widziałam nawet na allegro, wcześniej w jakimś sklepie ( niestety nie pamiętam..)

Gość mmmmmnnnnnnnnnnnnnnnn
kup lakier i sobie pomaluj. A swoja droga, kto teraz lansuje buty z czerwona podeszwa: joy? glamour? zal. pl.

powiedz od razu, że chodzi ci o podróby Louboutinów, nazywajmy rzeczy po imieniu :P bo jak sądzę prawdziwe są raczej poza zasięgiem ...

Gość hkgct
a ja szukam klasycznych czysto czerownych szpilek i tez nie moge spotkac :o

Gość Chrupki w dużej paczce
dokładnie Louboutin robi buty z czerwona podeszwą to jego znak rozpoznawczy!

a ja ponawiam pytanie: ktore tandetne pisemko lansuje w tej chwili Louboutiny, bo Manolo Blahnik sie przezyl? ktore? kto w tym miesiacu robi wam wode z mozgu w kolorze czerwonych podeszew? kobiety, myslcie samodzielnie!! to nie boli!!

Gość norberciaa
a tobie kto robi wodę z mózgu?? nie może się coś komuś spodobać?? nawet jeśli to buty z najnowszego numeru pisma ??? buty z czerwoną podeszwą to juz dawno były to tu to tam pokazywane - jesteś przewrażliwiona

jasne, tylko czym innym jest jakas dyskretna inspiracja, a czym innym taki szal cial - teraz kazda kretyneczka nie bedzie spala po nocy,tylko kombinowala, jak tu sie wydac wszystkim piekniejsza oraz bogatsza za pomoca noszenia czerwonej podeszwy;) kij z tym, ze nieoryginalnej ;)

Gość norberciaa
czy ty się czytasz??? widzisz, co piszesz??? jak czwerwona podeszwa może być oryginalna???? :-D że jakaś firma masowo ją stosuje nie znaczy, że tylko do niej ona ma się odnosić. dla mnie czerwona podeszwa wygląda fikuśnie, ciekawie i intrygująco. takie buty kupiłabym sobie, gdybym chciała taki efekt osiagnąć...a nie po to, zeby wyglądało na drogo. też nie pomyślałabym tak, gdybym takie zobaczyła na ulicy... i komu tu pisma mózg zlasowały???

Gość norberciaa mała sucz
:)

Gość anxipanxi
www.christianlouboutin.fr -> i wszytsko w tym temacie. czerwona podeszwa to jego znak firmowy

Gość Zahria
Dziękuję tym, które chciały POMÓC, a wyzywaczom mówię - odpieprz się

Gość haha wow
ja widzialam takie za 69 zl w sklepie typu ambra jakas siec badziewia z plastiku ale byly takie jakich szukasz:)

bo ja pracuje w sklepi internetowym www.asos.uk swego czasu cos takigo milismy teraz ze wzgledu na to ze zbyt dlugo tam pracuje to na stronke nie wchodze

Gość Zahria
Wiecie, pewnie, że najlepiej byłoby kupić cos w granicach stówki ;)) ale chętnie zweryfikuję wszystkie pomysły (Boże, jak to zabrzmiało ;P)