Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała bajka

Potrzebuję 1 tabletkę Yasminelle!!

Polecane posty

Gość biała bajka

Dziewczyny, czy któras z Was ma niedokończony blistr i mogłaby mi dac/sprzedac 1 tabletkę? Ja wzięłam tylko jedną z nowego blistra, potem pokłóciłam się z facetem i na złośc odstawiłam leki. Teraz jestem wściekła, planuję zacząc je brac, ale nie mam tej jednej niezbędnej pigułki. Pomóżcie, bez sensu wydawac 40zł na całe nowe opakowanie.

Gość przecież i tak będziesz
potrzebowała kolejnego opakowania.... chyba nie zamierzasz brać tabletek tylko przez 1 miesiąc ?! a swoją drogąbranie tabletek uzależniasz od kłótni z facetem ?! ile macie lat ? może nie pora ani na tabletki ani na seks... zresztą dorosła, madra dziewczynka by załatwiła receptę u lekarza a nie pojedyńczą tabletkę z forum

Gość biała bajka
Wrrr... pewnie, że będe potrzebowac następnego opakowania, ale jesli tego nie będę miała pełnego, to na nic mi się nie zda, ma byc 21 tabletek, nie wiesz, madralo?? Ja mam 24 lata a mój chłopak 29, jestesmy razem 2 lata i planujemy slub, a przerwę i tak miałam zrobic, tylko idiotycznie wyszło, że zażyłam pierwsza tabletkę z nowego blistra. Biorę tabletki od 7 miesięcy, a mój narzeczony to mój pierwszy mężczyzna. Jeszcze jakies pytania???? I ciekawe, który lekarz da Ci receptę na JEDNĄ tabletkę??

oczywiście że wiem, dlatego dziwię się że zamiast zgłosić się z tym do gina marudzisz na forum, lekarze mają czasem promocyjne opakowania leków, może miałby jakąś zbędną próbkę

to ostatnią weźmiesz z nowego opakowania no i niestety tak wkółko matko jaki problem

Gość biała bajka
O matko, nie marudzę, tylko pytam, bo do mojego ginekologa 2 miesięczna kolejka albo 50zł za wizytę.

ale ostro atakujesz.... no tak jesteś rozważną osóbką która działa logicznie i przemyślanie...jednego dnia zaczyna brać a następnego odstawia tabletki.... i ty mnie pouczasz ? wystarczyłoby że drugiego dnia zastanowisz się co zrobisz z niepełnym opakowaniem tabletek.... gdybyś pomyślała wtedy nie miałabyś problemu braku tabletki... wystarczyło w ciągu 12 godzin wziąć spóźnioną tabletkę jeszcze raz powiedz mi co Tobą kierowało mondralo że po wzięciu 1 tabletki następnego dnia zdecydowałaś o ich odstawieniu ? aaaaaa zapomniałam "kłótnia z ukochanym" nawet nie pomyślałaś że możesz sobie w ten sposób rozregulować cykl

bosze i co myslisz ze ktos ci kurierem tabletke jedną wyśle czy jak

i nadal się mondrzysz...nie musisz latać do gina by dostać receptę ale Ty jesteś dorosła i mondra.....laska, jesteś 10 lat młodsza ode mnie i zachowujesz się jak dzieciak.... receptę może wypisać Ci każdy lekarz rodzinny, wystarczy w poradni zostawić kartkę z imieniem, nazwiskiem, nazwą leku i ilością opakowań, recepta do odbioru następnego dnia

Gość biała bajka
Może i jestem 10 lat młodsza, ale nie robię przynajmniej błędów ortograficznych. Słuchaj, nie chcesz pomóc-OK, wiem, że receptę może wypisac lekarz rodzinny, mam receptę na nowe opakowanie, chodzi mi o tą JEDNĄ tabletkę. a własnie chcę uniknac tego, aby cały czas zaopatrywac się w dwa opakowania tabletek, z powodu tej jednej brakującej. Co mną kierowało... cóż, nie Twoja rzecz, byc może nie było to rozsądne posunięcie, ale uzasadnione.

Gość edyt 24
A nie lepiej przebolec to jedno opakowanie i zostawic sobie na jakies niespodziewane sytuacje np. gdy okres wypadnie zupelnie nie wtedy, kiedy bys chciala, mozesz wziac pare tabletek z tego dodatkowego blistra i przesunac okres

Gość biała bajka
Ech, własnie nie, nie kombinuję z przesuwaniem okresu, zawsze brałam tabletki regularnie no i szkoda mi tych 40zł :(