Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona16

mój biust

Polecane posty

Gość ona16

mam 16lat i nosze stanik rozmiaru 85B i mam pytanie czy one są małe no i czy mi jeszcze urosną?? piszcie z góry bardzio dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
Jestes wielka lochą 😴.na Twoim miejscu martwiłabym sie nad zrzuceniem cm w klacie a nie nad rozmiarem tzytzka.

Gość 85b
to przy twoich proporcjach to ten biust ledwo widac, moze jeszcze urosnie ale nie duzo

mam 23 lata, biust 75B :) jak miałam 16 lat to łudziłam się, że urośnie. potem łudziłam się, jak brałam tabletki anty. a teraz na to sram :D mam co mam ;)

Gość aniulka1234
A ja mam piersi 75d i rzeczywiście fajnie prezentują sie w dekoltach, czy wciętych sukienkach, ale nago!!! Tragedia!!! Muszę nosić ciągle bieliznę, typu stanik i to usztywniany, na fiszbinach, żeby to wszystko jakoś wyglądało. A tak zawsze marzyłam, zeby kiedyś wyjść w lato w koszulce i bez stanika, z apetycznie sterczącymi sutkami... I jak tu wszystkich zadowolić, jak jedna marudzi, że ma za małe, a inna że za duze, poczekaj, urodzisz dziecko to ci tak urosną, ze jeszcze będziesz płakać, bo takie obwisłe.

Gość Facecik123
aniulka1234 spróbuj wyjść w obcisłej bluzeczce podtrzymującej biust i z dekoltem. Na prawdę facetów zadowolisz a tylko zazdrosne kobietki bedą pieprzyć głupoty. A faceci przy żonach pewnie też pieprzyć beda żeby nie były zazdrosne ;) cyc ma mieć swoją wagę i jak jest duży to musi ładnie wisieć pomyśl jakbyś wyglądała ze sterczącym takim, jak Pamela to tak nienaturalnie , sztucznie wygląda, jak dmuchana lala z sexshopu.. Pozdrawiam Cię

Gość nie no miej przyzwoitosc
i nie chodz bez stanikow. Zeby nie bylo, nie jestem zazdrosna o duze pierdo bo sama mam 70D ale szczerze, to napawał by mnie niesmakiem widok sterczących sutów spod bluzki u nawet największej laski...tak samo jak widok kawałka tyłka spod spodniczki, i znow nie oznacza to ze sama mam beznadziejny bo mam walsnie rewelacyjny. Po prostu troche przyzwoitosci dziewczyny....

Gość aniulka to ze ty masz duze
i obwisłe to tylko efekt twojego zaniedbania. Ja jak wyzej pisałam mam 70D i bardzo ładnie wyglądam nago. dlaczego? masaże kremy i siłownia...samo sie nie zrobi ;]