Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serefina-23

moj chlopak nie wierzy w tabletki

Polecane posty

Gość serefina-23

Albo moze we mnie. Od niedawna biore tabletki i myslalam, ze to ulepszy nasze zycie seksualne, ale on ciagle konczy na moim ciele, a nie w..srodku. Zapytalam go o to, a on stwierdzil ze "co jesli tabletka nie zadziala", bardzo mnie to zdenerwowalo i powiedzialam, ze albo robi tak jak ja chce albo wcale (wkurzylo mnie to, ze ja musze pamietac o tabletach i przechodzic przez skutki uboczne typu bolesne piersi, problemy z libido itp, ktore one powoduja, a on po prostu neguje sens tego dla czego sie poswiecam!) Potem stwierdzilam, ze nie moge go zmuszac, bo bedzie mial jakies zahamowania, poza tym to jego sperma jakby nie patrzec..Wiec powiedzialam, ze moze robic co chce...No i on caly czas konczy na zewnatrz..nic mu nie mowie ale dobija mnie to...

Gość ggggdfg
moze sie boi ze go wkopiessz w dzidzi hehehe

Gość ZMIEN CHLOPA
zmien faceta , on nie chce miec z toba dziecka, boji sie ryzyka, ze bedzie musial miec niechciane dziecko i do konca zycia byc dla dziecka z tobom....kiepska sprawa bi i kiepski chlop nie ufa ci bo cie nie kocha, tylko bzykac sie samcowi chce!!!

Gość serefina-23
To akurat nie prawda, on chce miec dzieci i chce miec je ze mna, jestesmy zareczeni, i on zawsze sie upewnia "czy jakbym wpadla to na pewno bym nie usunela". No ale generalnie nie planujemy nic na serio, wiec rozumiem, ze on nie chce zrobic mi dziecka tu i teraz, ale dlaczego nie wierzy w tabletki??

Jej, to po prostu przestań brać te tabletki... Nie ma sensu się truć, jeśli nie macie z tego korzyści. Swoją drogą, trochę dziwne chyba każdy facet docenia taki komfort... Mój facet docenia.

sens brania tabletek jest - bo w ciaze bezn ich mozesz zajsc - mimo ze konczy na Tobie. Co by Ci tutaj poradzic... A moze kochaj sie z nim na jezdzca wtedy na pewno nie wyjdzie - jak nie pozwolisz:) a tak namarginesie to dziwny koles...

Gość serefina-23
Ale czy powinnam go namawiac, zeby przestal tak robic? nie chce go zmuszac, zeby sie stresowal, i jeszcze unikal seksu potem...

To drugie pewnie podszyw... Jeśli uważasz, ze nie zmienisz go, to po prostu przestań brac tabletki, nie ma sensu się truć... a tak btw - facet może się nabawić nerwicy i oziębłości właśnie przy stosunku przerywanym... a tak, to by zobaczył raz i drugi, ze nie jesteś w ciąży po tabsach i byłoby z głowy.

Gość serefina-23
Pierdolisz ze az glowa boli........

Gość gość
Ale debil z tego Twojego faceta. A z Ciebie jeszcze wieksza debilka, że trujesz sie chemią i nawet nie mogąc zaznać z tego przyjemnosci...bo co to za przyjemnosc takie stosunki przerywane?:o:oEwidentnie facet ma stresa, na mysl o ewentualnej wpadce....

Gość gość
Po grzyba Ci te tabletki w takiej sytuacji??No sama sobie odpowiedz.

Gość serefina-23
Te 2 poprzednie to nie moje wypowiedzi. Po to sie "truje" bo ja z kolei nie wierze w stosunki przerywane i nie chce zajsc w ciaze.

Gość serefina-23
Te 2 poprzednie to nie moje wypowiedzi. po to sie "truje" bo ja z kolei nie wierze w stosunki przerywane i nie chce zajsc w ciaze.

Gość gość
Stosunek przerywany polega na wycofaniu członka z pochwy tuż przed wytryskiem nasienia. (źródło: www.google.com)Chyba jednak wierzysz w stosunki przerywane, skoro je uprawiasz.

Gość to dodatkowo
stosujcie gumki, wtedy przynajmniej bedzie mogl konczyc w Tobie. Moze z czasem sie przekona

Gość serefina-23
Po 1sze - komentarze typu "debil" zachowaj dla siebie i swojego partnera. po drugie nie uprawiam stosunkow przerywanych dlatego ze w nie "wierze" - ja wierze w tabletki - tylko moj chlopak to robi. To nie ja "wycofuje jego czlonka przed wytryskiem".

Gość gość
No ale prawda jest taka, że zbyt mądrzy nie jestescie.Niezbyt mądrzy (wg pozdro600)=debile.On ma nerwice natrectw, Ty syndrom poslusznej niewolnicy.I tak sie sklada, że uprawiasz tego przerywańca, czy chcesz, czy nie.;)Normalni ludzie stosują albo gume, albo tabsy, albo przerywanca, a nie prawie wszystko na raz.....dodajmy zareczeni ludzie:o:o

>>> pozdro600 > niezbyt mądrzy = debile xD pozdro600 może poszerz zasób swojego słownictwa ;) A jak długo to już trwa? Może się nie zdążył przyzwyczaić psychicznie?

Gość gość
Po co? Nie lepiej nazywac rzecz po imieniu 😴

skoro tak, to po co ci tabletki? one są własnie po to, by bez stresu kończyć sprawy ;) biorę tabletki 5 lat, nie było wpadki. kwestia tego, czy bierzesz zgodnie z ulotka ;)

@pozdro600: podsumujmy: nazywasz kogoś niezbyt mądrego debilem i uważasz że to jest nazywanie rzeczy po imieniu? :D:D no coraz zabawniej :D skoro już się pochwaliłaś w tym temacie znajomością google to sobie poszukaj tam co znaczy słowo "debil" :P

a tak naprawdę debil, idiota, głupek to nazwa osób którzy są chorzy psychicznie i to nie z własnej winy... zawsze mnie wkurzało, że ludzie normalnie rzucają do siebie takimi tekstami :|

Gość yyuyi
polipol - nie popisuj sie,debil to nie osoba chora psychicznie... to ktos z niedorozwojem umyslowym