Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

czy nie przeraza was ludzka glupota?

Polecane posty

"Z tym wyśmiewem to ja tez mogę sobie czasem pozwolić - na szczęście, tyle, że ja robię to dodatkowo w sposób nieco zawoalowany, tak, ze obiektowi robi się faktycznie nie za bardzo, bo zwyczajnie nie wie co odpowiedzieć" hehe ja tez tak robie nieraz ;) PS znow mnie kobiety wczoraj wkurzyly, w tym moja "kochana" matka 😡

"Gdyby wszyscy byli mądrzy to kto by pracował??? " xyz - jak ty potrafisz rozbawic ;) juz mam lepsiejszy humorek ;)

xyz dobrze pisze - trzeba z dystansem podchodzic i nie brac głupków na serio za bardzo póki sš nieszkodliwi. bo jak zaczynaja szkodzic to trzeba do porzadeczku przywoływać :P

Kwiatek ,a nie słyszałeś takiego powiedzenia,że robota to dla głupich ,a forsa dla mądrych?? Widziałeś mądrego,który by się przemęczał?? :D:D:D:D On ma ludzi do roboty przeważnie za friko :D

PS ostatnio na obiedzie jeden kolega pojechal drugiemu na k...wy prawie dodajac tekst "asertywność 10" :P :D ;) uśmialem sie co niemiara :P xyz - problem z głupimi jest tylko taki ze oni potrafia najprostsze rzeczy spier....lic wiec nie wiem czy lepiej nie gazowac ich jak Hitler robil i zastapic maszynami/robotami jezeli permanetna głupota sie utrzymuje :P :P

iksie, wlasnie problem w ludziach jest ten ze pracuja za kase :) idzie sie do pracy i patrzy tylko ile by zarobic. Potrzeba wiecej ludzi z pasja, ktorzy lubia swoj zawod, ktorzy sie w nim spelniaja.

"iksie, wlasnie problem w ludziach jest ten ze pracuja za kase idzie sie do pracy i patrzy tylko ile by zarobic." na to rada jest prosta - asertywny bezwzgledny shef ;) :P :P

ja powiem tak - bydło sie chwyta za rogi i uspokaja. PS wkurwiaja mnie ostatnie info ze młodziaki bezkarne sa nawet ludzi zabijaja :P policja powinna pałować jak za PRL-u gnojków :P taksiarz mi opowiadal - wsiadlo do niego 2 takich i jeden podpity do 2 mowi: dzis tego zabiję :P a najgorsi sa ci na prochach - dziki wzrok, nic nie mowi i nie wiadomo czy nie wyciagnie noża i nie zabije naprawde

Potrzeba wiecej ludzi z pasja, ktorzy lubia swoj zawod, ktorzy sie w nim spelniaja osobiscie pracuje w takiej firmie która nie jest zwiazna z moim zawodem,aczkolwiek jakies tam pochodne zawiera :P ale... powiem szczerze ze nie jest to praca moich marzen która spelniała by moje ambicje i marzenia ...pracuje gdzie pracuje bo musze,zarobki nie sa złe ale ci ludzie z ktorymi wspolpracuje sa jak najbardziej in pozytyw :D chodzi generalnie o to ze musze sie uzerac z klijentela róznego rodzaju która ma bog wie jakie wymagania... tzw ludzie co to dupe szkłem chcieli by utrzec .... a tak sie nie da ale z drugiej strony nie moge narzekac bo przy takich ludziach człowiek jednak czegos tam zawsze sie uczy ... tolerancji,powsciagliwosci,sztuki negocjacji i wielu innych praktyk jakze przydajacych sie w zyciu .... wiec sa plusy i minusy...jak to w zyciu

"widzę,ze sami specjalisci się dzis zameldowali na kafe " a co nam specjalistka powie? moze cos do tematu poprosimy ;)

Kwiatek ona widać nie lubi specjalistów bo być może żaden nie powiedział jej ,że jest najmądrzejsza:D:D:D:D:D:D

bracie otoz to, ja za to uwielniam to co robie ale trafilam w taki punkt gdzie ludzie pozostawiaja wiele do zyczenia.. pracowalam juz w kilku innych punktach a tutaj trafilam na najgorsza klientele.

brat - ;) ;) lubie cie wiec... xyz ładnie lata po tematach ;) (jeszcze sie rymnęło ;) ) xyz - ja ci irrenke odstąpię bo i tak sam mam kogo innego na oku ;) co ty na to? ;)

Kwiatek ,a co ja ogier forumowy? :D:D:D:D:D:D:D:D:D wkurzona to trzeba się sprążyć:D Ja już zaliczyłem ważniejsze szczyty od Karkonoszy po Bieszczady :)

ale moge wam powiedziec, ze wczoraj pierwszy raz scisnelo mnie serce jak przeczytalem jeden temat na kafeterii, naprawde mocno mnie scisnelo, to nie do konca bylo zwiazane z glupota, bardziej z brakiem elementarnego poczucia odpowiedzialnosci rodzica i milosci rodzicielskiej