Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowidzialamFacetowi

Powiedziałam facetowi

Polecane posty

Gość PowidzialamFacetowi

A w sumie napisałam wczoraj facetowi e-maila, ze spodziewam sie dziecka. Ze zaliczylismy wpadke. Okres mi sie spoznia, testy wszyly pozytywnie, a w przyszlym tyg ide tylko potwierdzic. Napisalam tez, ze mysle nad aborcja, ale wole najpierw jemu to powiedziec. Nie jestesmy w sumie para, jestesmy przyjaciolmi, a dziecko moim zdaniem tu nie wchodzi w gre. Ja mam 24 lata, on 32. Uzywalismy prezerwatyw od roku. Wszystko bylo ok. Do teraz. Cholerna wpadka... A najgorsze jest to, ze On od wczoraj sie nie odzywa. Myslalam, ze dzis sie odezwie.Jednak nie odpisal, nie dzwoni.... czy stchorzyl, moze jest w szoku. Zadzwonic do Nigo, napisac, czy dac mu czas, zeby ochlonal? Boje sie,

pewnie nie moze ochlonac po tym jak wyskoczylas z propozycja aborcji:Ona jego miejscu tez nie chcialabym miec do czynienia z kims, kto mysli o zabiciu wlasnego dziecka:O

Gość PowidzialamFacetowi
Dziewczyny, ale my nie jestesmy para. To byl tylko seks miedzy nami. Znam Go ma taki zawod i styl zycia, ze dziecko by tylko mu przeszkadzalo jestem tego pewna.

Jak można takie informacje przekazywać mailem???????!!!!!!!!!! To jest brak szacunku do drugiej osoby!

Gość poszłaś z nim do
łóżka też przez internet? Kurczę, jak można tak lekko traktować takie sprawy. Nie pomyślałaś, że można powiedzieć osobiście? I w sumie na co czekasz po informacji ,że chcesz zabić jego dziecko?..

to po co sie braliscie za seks, skoro ani nie jestescie para, ani nie zaakceptowalibyscie ewentualnej wpadki :O niby dorosli ludzie a tacy nieodpowiedzialni:O

ja rozumiem układ tylko dla seksu itp ale za przeproszeniem stara dupa z ciebie a nie jakas nastolatka wiec wiesz czym to mogło sie skonczyc a teraz co chyba jestes nie poważna nie dziwie sie ze jest w szoku po tym co usłyszał

Gość kinga1804
mam podobna sytuacje ale mam 18 lat tylko ze ja to dziecko juz po kochalam i nigdy go nie zostawie nigdy tez nie pomyslalam o aborcji to dziecko w tobie nie jest niczemu winne zrozum to

Gość glupia baboo
sex to sex i zawsze istnieje mozliwsc ciazy nawet z zabezpieczeniem takim jak tabletli wiec jesli masz pozniej usuwac dziecko ktore glupia kurwo powolalas do zycia to nastepnym razem kup sobie dupny wibrator i wladaj go regularnie zeby ci nie przyszlo do glowy znow dupy dawac nie bedac gotowa na dziecko

jak on dziecka nie chce co nie ty pierwsza i nie ostatnia wychowaj je sama chcesz je zamordowac tylko dlatego?!

Gość kinga1804
owszem tez mam moze ciut inna sytuacje bo w czerwcu bierzemy slub ale nie win dziecka jak sie chcialo pieprzyc to chyba wiedzialas jakie sa konsekwencje

Gość PowidzialamFacetowi
Napisalam mu e-maila bo w tym momencie przebywa za granica i nie mam z nim kontaktu tel. A nie chcialam czekac 2 tyg jak wroci. Wiem, ze przeczytal e-maila, bo dostalam potwierdzenie przeczytania. A po co sie bralismy za seks? Od roku tak "razem żyliśmy" luźny zwiazek. Nikt nigdy nie mowil o zakladaniu rodziny. Los chcial ze wpadlismy. A teraz sie denerwuje, ze On sie nie odzywa :/

Gość glupia baboo
teraz to dziecko juz jest jestes matka wybor nalezy do ciebie czy bedziesz matka zywego czy martwego dziecka. mysl glowa a nie dupa bo nie nawidze takich jak ty ktore nie mysla a potem sie skrobia jak tak mozna!!!!!!!!!!!!powinnas teraz poniesc konsekwencje jakie niesie za soba sex czyli urodzic i pokochac dziecko jak je zabijesz bedzie ciebie to meczyc przez cale zycie chyba ze jestes wyrachowana zimna suka dla ktorej to bez znaczenia ze zabila wlasne dziecko

Gość kinga1804
my tez nic nie zakladalismy ale dziecka nie ostawie wiem ze jakos sie ulozy . moze daj mu czas ochlonac zreszto zawsze mozesz go podac o alimenty:)

Gość PowidzialamFacetowi
Nie jestem Matka Teresa, zeby wychowywac sama dziecko. To poczatek ciazy, wiec zadnego dziecka nie zabijam. To jakas galareta we mnie jest, ktorej nie chce. I przez to ze On sie nie odzywa jestem pewna, ze on tez nie chce. No chyba, ze mysli nad tym....

KOBIETO! wiesz ile dzieci się rodzi z wpadek??????!!!!!!!!! i co każda ma się kończyć aborcją??!! jestes cholerną egoistką i jesli to zrobisz to mam nadzieje że nigdy juz nie zostaniesz matką bo nie jesteś warta!

to skoro jest to luzny zwiazek i zaliczyliscie wpadke, istnieje jeszcze cos takiego, jak tabletka 72 godziny po stosunku, ktora nie doprowadza do zaplodnienia komorki jajowej. nie wierze, ze o tym nigdy nie slyszeliscie, ze dorosli ludzie tak lekkomyslnie podeszli do sprawy tak powaznej, jak ewentualne posiadanie potomstwa:O to musi byc prowokacja:O

Gość poszłaś z nim do
ale powiedz, czego oczekujesz? Skoro napisałaś ,że podjęłaś decyzję? Zresztą, to ,że jest za granicą nie usprawiedliwia maila. Mogłaś poczekać te 2 tyg., a nie zawracać mu głowę informacją, której nie może sprawdzić.

Już widzę jak Wy wszystkie święte krytykantki idąc do łóżka z facetem zawsze myślałyście o tym, że jesteście już na tyle dojrzałe i odpowiedzialne, że jak z tego sexu będzie dziecko to się nic nie stanie!!! Durne moralizatorstwo!

Gość napisałam mu meila
hahahaha meila to mozna wysłac z zyczeniami urodzinowymi,z dowcipnym ppsem,ze zdjeciami z wakacji....

Gość kinga1804
cukierasek estem w ciazy i dla mnie najwazniejsze jest zdrowie dziecka wiec nie mam zamiaru sie denerwowac . a co cie nie zabije to cie wzmocni

Gość rozumiem że celem autorki
jest wywołanie kłótni?😴 jak widac sie jej to udaje.:p

Gość glupia baboo
ale ja sie braliscie za sex to zawsze mowie ci zawsze jest te kilka % ze mozna wpasc wiec trzeba to brac pod uwage a jak nie to uzywajcie gumek bierz pigulki i jeszcze stosuj zele ale i tak mozna wpasc bo zostanie ten 1% zawsze nic nie jest pewne.wiec sex dla osob ktore umieja ponosic konsekwencje a nie dac dupy a potem sie skrobac od 5 tyg dziecku bije serce od 9 tyg wyglada jak czlowiek chodz bardzo bardzo maly od 10 mozemy mowic ze dziecko czuje bol poczytaj troszke o aborcji o roztworze soli ktory sie wklewa a dziecko pali sie w srodku umiera w cierpieniach albo o tabletkach ktore go zabijaja zobaczysz jak wyplynie z ciebie malutki czlowiek tylko z twojej winy bo dalas dupy i plame bo nie wezmiesz konsekwencji i nie chcesz go wychowac samotnie chodzby

jej kobieto, co z tego ze ON nie chce dziecka, ze by mu przeszkadzało. Zastanow ty sie czy ty bys chciała! Przeciez to jest ktoś, to dziecko, ten człowiek, który możliwe że będzie podobny do ciebie, z wyglądu, charakteru, ktoś kto będzie cie kochał mimo wszystko już zawsze. A Ty chcesz po prostu zabić tego małego czlowieka? Nie dasz mu nawet szansy?

co z tego że nie myślały o zabezpieczeniu?! wazne ze po fakcie wiadomo jak sie zachowac a nie zabijac problem!