Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowidzialamFacetowi

Powiedziałam facetowi

Polecane posty

Gość kinga1804
to nie jest zadna ghalaretka bo jak masz ochote na galaretke to sobie zrob tylko to jest zarodek poczatek nowego zycia zaczyna rozwijac sie serduszko idz do lekarza to sie dowiesz

Gość raczej takim naskakiwaniem
na autorkę nic nie pomożecie a wręcz może przyniesc to skutek odwrotny do zamierzonego przez was. 🖐️

Gość PowidzialamFacetowi
Czekac dwa tygodnie.... jesli chodzi o zrobienie skrobanki to chyba dlugo co?? Wiec mu juz od razu napisalam. Tabletki? Spoko moglabym polknac cala fiolke, gdybym wiedziala ze ta prezerwatywa jest uszkodzona! Moza po prostu byla dziurka, której nie zauwazylismy!

Gość Mamuski łykają prowokacje
jak mlode pelikany.:o

Gość glupia baboo
no wlasnie nie kazda kobieta jest taka madra zeby isc do lozka z wlasciwym facetem z milosci ale niektore jak juz wpadke zalicza biora konsekwencje i nie ida sie skrobac bo czemu winne jest dziecko??? czy one sie pchalo na ten swiat?NIE ! zostalo powolane przez nieodpowiedzialnych ludzi wiec teraz niech ktos wykaze sie odpowiedzialnoscia i wychowa to dziecko bo zabijanie to nie zadne rozwiazanie a cos naprawde strasznego i tragicznego w skutkach

umieszczanie topiku o aborcji po przypadkowym seksie w dziele ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci to pewne kilka stron obrzucania się błotem :D niech zmieni dział albo to prowokacja 🖐️

Gość na tego typu topikach
najwieksze awantury i obrzucanie sie błotem.

Gość poszłaś z nim do
Autorko, ale wciąż nie odpowiadasz na moje pytanie- czego od niego oczekujesz?

Gość kinga1804
ktos mi kiedys madry powiedzial nie ty go powolales do zycia nie ty mu zycie odbieraj . jstem katoliczka i tego sie bede trzymac

Gość PowidzialamFacetowi
Sluchajcie, powiem tak. Moze sie jeszcze zastanowie. Ale niepokoi mnie fakt, że On sie nie odzywa. Milczy.

Gość kinga1804
moze i miejmy nadzieje ze to prowokacja i dobre sie z tego smieje

najgorsze że takie osoby naprawde istnieją i trudno im cokolwiek przetłumaczyć :(

Gość PowidzialamFacetowi
CZego od Niego oczekuje? Albo zeby powiedzial TAK, zgadzam sie na aborcje, albo.... zeby powiedzial zebym tego nie robila, bo chce miec ze mna dziecko i chce ze mna byc. Napewno nie tego zeby milczal. Zeby mnie zostawil z tym samym. Bo sama nie dam rady. Wiem o tym i nie przekonujcie mnie ze sie myle.

Gość glupia baboo
kinga zgadzam sie w 100% z toba.ja tez jestem w ciazy tez nie planowalam ale bylam juz po slubie wiec nie ma tragedii teraz czekam na szczesliwe rozwiazanie . zawsze mozna wpasc wiec bierzcie odpowiedzialnosc nie zabijajcie!!

Gość kinga1804
mam nadzieje ze to przemyslisz

ja pierdole olja8 ale sie wczuwasz,daj zyc innym skoro ona chce usunac to jej sprawa a nie twoja,zajmij sie swoją dupa. ps mozg pisze sie przez \"Ó\"

każda na początku mysli ze nie da rady ale nigdy nie jest tak ze nie ma wyjscia

Gość no ale poki co wy jej nic
nie "przetłumaczacie" tylko obrzucacie błotem. i myslicie, ze to przyniesie skutek? ona jeszcze bardziej sie zaprze! tu potrzeba sensownych, logicznych argumentów a nie jakichs histerycznych, wyzwisk itp.

Gość kinga1804
szkodae tyle dzieci przez glupie matki nie ujzy swiatla dziennego sorry za bledy ale szybko pisze

moge wszystko zrozumiec,wpadka ,sex bez zobowiazan.ale kurwa jak 24 letnia kobieta pisze,ze to tylko galarettka,to kurwa wymiekam:(

Gość poszłaś z nim do
czyli tak naprawdę nie jesteś zdecydowana na aborcję? Tylko nie chcesz zostać sama z dzieckiem? Przecież możesz też urodzić i zrzec się praw rodzicielskich.. Jasne, że wygodniej byłoby usunąć, ale chyba tyle możesz zrobić dla dzieciaka?

wczuwam sie bo sama mam dziecko a jak masz sie zamiar czepiac pisowni to tematy pomyliłaś biedadztwo

a ty kinga co jakas matka milosierdzia jestes?! przeciez to "dziecko" nie bedzie mialo swiadomosci,ze nie ujrzy swiatla dziennego :/

Gość kinga1804
ja jestem jeszcze mlodsza i nie raz czy dwa bylam zalamana ale nie wyobrazam sobie teraz zycia bez tego malenstwa nawet nie wiesz ile przynioslo mi radosci kupowania ubranek czy lozeczka.

Gość PowidzialamFacetowi
Denerwuje sie, ze On sie nie odzywa. Jesli powie zebym nie usunela. To pewnie tak zrobie.