Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt ze mną nie rozmawia...

Porozmawiaj ze mną!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

w Poznaniu jest darmowa pomoc psychologaiczna ,ale wielkopolska duża więc możesz miec daleko i skoro Twoja mama ma takie podejście to za wiele nie zdziałasz. przykra sprawa:(

Gość mffsfsgf
Tak zupełnie matka nie pyta Cię o nic?

Gość nikt ze mną nie rozmawia...
Ech, tak szczerze to ja już nie mam nadziei ani siły na naprawianie tej rodziny. Za pół roku mam maturę, idę na studia, wyprowadzę się do innego miasta. Może z dystansu jakoś inaczej będzie? W każdym razie dziękuję wszystkim za rady. Ulżyło mi, że w końcu to z siebie wyrzuciłam. Mam przyjaciół, nawet bardzo bliskich, ale chyba nie byłabym w stanie powiedzieć im tego wszystkiego co tu.

Gość zrobilas na mnie i
mojej zonie kolosalne wrazenie, dziekuje Ci za ta swoista fotoprzestroge dla rodzicow, trzymaj sie cieplo i nie patrz na innych, patrz na siebie, a jesli czujesz, ze potrzebujesz pomocy specjalisty, to nie boj sie tego co inni powiedza, inni nie zyja Twoim zyciem

i tu przydałaby Ci się osoba z zupełnie innego otoczenia. taka która nie zna Twoich znajomych i z którą mogłabyś o szystkim porozmawiać bez obaw że wygada się osobą które znasz.

Gość samotna i sama
wyciągnij rękę do mamy jako pierwsza,nie czekaj aż ona to zrobi i porozmawiaj z nią o tym co Cię boli ,że jest Ci ciężko tak żyć ,że potrzebujesz jej pomocy,bo może ona również gdzieś się pogubiła w tym szalonym życiu...jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy wiele błędów.Spróbuj zrobić pierwszy ruch-może to akurat ten moment...jak nie spróbujesz to się nie przekonasz...trzymaj się cieplutko.....