Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolita vita

Uważacie, że ławiej jest znaleźć sobie kogoś facetowi czy kobiecie?

Polecane posty

Gość jolita vita

Mi się wydaje, że facetowi, bo jest społeczne przyzwolenie żeby nie czekał biernie tylko czynnie szukał. Ale z drugiej strony spotkałam się z opinią, że kobiecie łatwiej niż nieatrakcyjnemu facetowi. Bo praktycznie każda złapie faceta na seks a nieatrakcyjny facet ciągle dostaje kosze

ja jestem nieatrakcyjny i ciężko... i myślę że kobieta ma łatwiej tylko na jakiego trafi...?? atrakcyjnego potwora...

Gość miskabela
pewnie ze facetowi... kobieta im starsza tym gorsza niestety... facet tez na straosc jest oblesy ale na pewno predzej znajdzie babka, jeszcze jak kasiasty to hohoh

Gość ofer ma
"ja jestem nieatrakcyjny i ciężko..." nieatrakcyjni faceci powinni się zajmować sportem albo zbieraniem znaczków a do herbaty dodawać sobie brom. wtedy by nie narzekali że ich laski nie chcą. to przecież oczywiste że ich nie chcą - są nieatrakcyjni.

"nieatrakcyjni faceci powinni się zajmować sportem albo zbieraniem znaczków a do herbaty dodawać sobie brom. wtedy by nie narzekali że ich laski nie chcą. to przecież oczywiste że ich nie chcą - są nieatrakcyjni." sprostowanie - powinni zajac sie robieniem kasy zeby moc sobie skoczyc na panienke od czasu do czasu

Gość ofer ma
chyba trzeba być kompletnym matołem albo jakimś niedorozwojem emocjonalnym żeby zastąpić kobietę prostytutką. nie jestem pewien ale wydaje mi się że charakter tych kontaktów jest zupełnie inny.

oferma - znaczna czesc facetow chodzi tam sie wyżalić na zły świat jakbyś nie wiedział o Profesore..

Gość ofer ma
bo też i ogromna część facetów jest matołami.

"bo też i ogromna część facetów jest matołami." a Tobie bym zalecił więcej pokory... oraz sprytu życiowego :P

Gość ofer ma
"a Tobie bym zalecił więcej pokory..." albowiem do mnie będzie należało królestwo niebieskie? oj kwiatek, kwiatek. co z tobą jest nie tak że masz skłonności do popadania z chamstwa w egzaltację?

""a Tobie bym zalecił więcej pokory..." albowiem do mnie będzie należało królestwo niebieskie?" odnosilo sie to do Twoich postów z 13:46 i 13:59 oraz takie frustracje z 13:41 ;) i... co Ty z tą egzaltacją? pisze co mysle korzystajac z anonimowosci internetu.. z chamstwem skonczylem - korzysci nie przynioslo mi to...

heheh lepiej mają nieatrakcyjni faceci od samotnych matek---czyż nie panowie?:P

"heheh lepiej majš nieatrakcyjni faceci od samotnych matek---czyż nie panowie?" hehe to sie zgadza ale zalezy do czego sie szuka :P "Widzę, że niektórzy tu się chwalš, że na dzi**i chodzš " wyszlam z kšpieli - kto sie chwalił bo nie zauważyłem 😴 :P

zależy od tego jak Bóg tasował karty i rozdawał, jeśli się trafiły same blotki, to dupsko, nie ważne czy facet czy kobieta.