Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka paploszka

mineta

Polecane posty

Gość kokoszka paploszka

echhh piescilam sie dzis z chlopakiem, pierwszy raz piescil mnie oralnie. bardzo chcialam dojsc, a nie wyszlo.. powiem tylo ze to byla moja pierwsza mineta, on robil to bardzo dobrze i bardzo mi zalezalo. nie wyszlo:( czy ze mna jest wszystko ok?? a u was dziewczyny jak bylo z sexem oralnym kiedy zaczynalyscie??

może za bardzo nad tym myślałas? tu trzeba się zrelaksować a nie myśleć "chce orgazm!" ;)

Gość nikita5656
a mi moj chlopak nie chce robic minetki:( jest mi przykro z tego powodu , nie wiem dlaczego. wiem ze mnie kocha ale tyle razy chcialam a on sie nie moze przelamac , nie wiem czemu:(:(

Gość kokoszka paploszka
faktycznie, chyba za bardzo sie nad tym skupilam... w sumie to chcialam dojsc, zeby i on mial z tego przyjemnosc. nastepnym razem kupie wino, zrelaksuje sie i moze bedzie ok:P pogadaj z chlopakiem, moj az sie rwie do takich pieszczot.

nikita a czym to spowodowane? rozmawiałaś z nim o tym? ty go pieścisz oralnie?

Gość nikita5656
rozmawialm juz znim duzo razy:( a on i tak nie chce. mi sie wydaje z jego reakcji ze to jest dla niego nieprzyjemne:( :(

Gość nikita5656
ja tak, dla mnie to nie jest zaden problem jak to mu sprawia przyjemnosc to mi tez ale ostatnio mi sie juz nawet nie chce, bo jak on tez nie chce mi sie odechciewa. a czym to spowodowane to nie wiem , przeciez dbam o chigiene i wogole nie mam pojecia on chyba poprostu nie wiem jak nazwac ale nie moze sie przelamac a moze nawet nie chce sie przelamac:(

Gość nikita5656
zazdroszcze wam:(

hmm, skoro dbasz o higiene i n ie masz infekcji, to ja nie wiem... mój chłopak jest na to zawsze strasznie napalony, bo wie jak na mnie to działa. a golisz się?

Gość nikita5656
no jasne , przeciez nie wymagala bym od niego minety gdybym miala tam busz. dzis to podstawa. a on mi kiedys tlumaczyl ze nie lubi bo wiadomo ze przy silnym podnieceniu robi sie tam mokro i on sie chyba tym brzydzi, czy kazdy facet tak ma czy moze ze mna cos nie tak.a grzybicy nie mam.

hmmm.... nie wiem jak Ci pomoc... a wlasnie golisz sie??? bo ja calkowicie i to strasznie kreci mojego faceta!

Gość kokoszka paploszka
Karolcia a jak u Ciebie jest z orgazmem?? od razu byl przy oralnym. dla osoby piszacej wyzej, to chlopak mnie piescil :P

Gość nikita5656
ja juz nie wiem jak mam go przekonac juz w sumie zrezygnowalam z rozmow z nim na ten tematbo chyba nie ma sensu, przeciez zmuszac go nie bede, ale przyznam ze troche oslabia to co do niego czuje bo szczerze mowiac to ja nie wiem jak mozna nie chciec...ehh trudno..

Gość nikita5656
kokoszka paploszka sork ze ci sie wcielam w temat :) a mi sie wydaje ze to moze przez stres ze to pierwszy raz , chyba nastepnym razem bedzie duzo lepiej:)

Gość danger zone
ja też z moim facetem nie dochodziłam podczas seksu oralnego, mógł robić to pół godziny, a ja no nie mogłam, natomiast przy masturbacji bardzo szybko dochodziłam, problem sam się rozwiązał, Kochanie było cierpliwe i nie ustępowało, aż pewnego pięknego dnia podarował i pierwszy w moim życiu orgazm No i po tym się rozkręciłam i jest coraz lepiej Parę rad dla Ciebie: 1. wiem po sobie, że nie miałam orgazmu, bo za bardzo chciałam i głupio mi było, że on się tak męczy a ja nic, zamiast fantazjować w najlepsze, ja się martwiłam, że on już się zmęczył pewnie i tylko czeka, aż dojdę, ale myliłam się no i dzięki temu seks mam juz coraz bardziej udany :) 2. Często w osiągnięciu orgazmu pomaga mi jak mam nogi podkurczone wysoko i napinam mięśnie ud, czuję większa przyjemność i orgazm jak na zawołanie :)

ja odlatuje przy wszelkich pieszczotach, a oral jest super! naprawde kreci i dochodze, ale tylko po wczesniejszych pieszczotach reka

Gość miss karoline
ja odlatuje przy wszelkich pieszczotach, a oral jest super! naprawde kreci i dochodze, ale tylko po wczesniejszych pieszczotach reka

Gość kokoszka paploszka
pocieszylyscie mnie dziewczyny !! bo juz zaczelam sie zastanawiac nad soba :P !!!!