Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle jaka

I serce pękło...

Polecane posty

Gość byle jaka

Już mam dość... Mam dość robienia mnie w ciula przez męża... Mam dość tego że osoba którą kocham, ma mnie w dupie... Chce umrzeć...chce być kochana... Boże dlaczego???????????? Pragnę tylko miłości...czułości i akceptacji 😭

Gość kfvmlszdfkv
Może czas na zmiane faceta?

Gość byle jaka
Może to nie takie proste :( Żyć trzeba...zawsze żyłam wg swoich zasad a teraz? Ani nie ma dla kogo ani z kim :(

Separacja nic nie daje. Wiem z własnego doświadczenia. To tylko przeciąganie bólu, żalu, gniewu - w nieskończoność. Samoudręczanie.

Gość skoro wiesz że on
robi Cię w ciula, że Cię nie kocha - to czas na bardziej drastyczne kroki - rozstanie. Na początku będzie bolało, ale w dłuższym okresie czasu to Ci wyjdzie na dobre 🌼

Gość mi też...
dlaczego to życie jest takie!!!DLACZEGO?Nie mam już siły ,nie mam chęci,nie ma już nic...całe moje życie jest do bani,to jedno wielkie kłamstwo...nie chcę już tak życ ja też chcę byc kochana,rozumiana i nie okłamywana...chcę prawdy...czułości czy to tak wiele!

no...w to że cieżko dopasowac to akurat wierzę. kobietę o tak ciasnej pochwie żeby twojego pyrdka poczuła to naprawdę ciężko trudno...

Gość ehehehehheheee ahahahaaa
dobre:)