Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqrwtw

CZY jeśli bede dla dziewczyny pierwszym i się z nią ozenie to ona...

Polecane posty

cóż jest to bardzo intymna sprawa, ale napisałem, że nie rodziła, a mam taki typ błony dziewiczej, że nie można stwierdzić, dziewiczości.

tak www miałem kiedyś normlną (wedł,ug ciebie laskę) lubiła sex i przyznawała sie a nawet lubiłe chwalic się po alkocholu z kim i ile razy przy obcych osobach, często się czerwieniłem

czyli nie możesz być pewny że ty ją cnoty pozbawiłeś wcześniejszą rówież nie ciota jednak z ciebie

wszystko jest ważne również dziewictwo w końcu dlaczego za sex z dziewicą płacą po 10000 euro (mnie nie stać więc muszę szukać)

nie i na tym mi absolutnie nie zależało, zresztą okazałbym się idiotą, bo ożeniłem się z wdową, i gdyby była dziewicą, to pewno bym się poszedł utopić w Motławie. To czy kobieta jest dziewicą czy nie jest, jest najmiej ważne, najważniejsze aby po 50 latach spędzonych razem, spojrzeć w tył i powiedzieć, piękne było to życie z Tobą. ;)

Gość czarne włosy
szkoda że nie opracowano metody jak sprawdzić czy facet zdradził:) papierek lakmusowy do fiutka przystawić..Jak barwi na niebiesko..nie zdradził..jak na czerwono zdradził:)

co za problem, z dziewicą, kupujesz Facet ektra rajstopy, zakłada i masz dziewicę , jeśli rajstopy za dolary, dolarową dziewicę ....

"cóż jest to bardzo intymna sprawa, ale napisałem, że nie rodziła, a mam taki typ błony dziewiczej, że nie można stwierdzić, dziewiczości." hm..podsumujmy: piszesz o sobie w rodzaju męskim, masz błonę dziewiczą, masz zonę.tak. a więc jaka jest teraz pogoda w holandii? tez tak zimno? a nastroje po porażce z lechem? może akurat mieszkasz w roterdamie?

"Faceet - tak www miałem kiedyś normlną (wedł,ug ciebie laskę) lubiła sex i przyznawała sie a nawet lubiłe chwalic się po alkocholu z kim i ile razy przy obcych osobach, często się czerwieniłem" to ona nie byla normalna. normalne sie intymnym pozyciem nie chwalą bo to nie ogółu sprawa. "Faceet - wszystko jest ważne również dziewictwo w końcu dlaczego za sex z dziewicą płacą po 10000 euro (mnie nie stać więc muszę szukać) " bo to jednorazowy wyczyn, a nie wiadomo jaki potem bedzie ruch w interesie, wiec sie widac dziewczyny chca wyposażyć na dłużej :D nie mówiąc o tym jeśli ktoś płaci dziewicy za seks to to ma niewiele wspolnego z jej poszanowaniem... swoją drogą - co facetów tak podnieca w przebijaniu błony? ani to przyjemne, ani estetyczne... chyba tylko naprawde kompleksy.

o tak.. to musi być piekne...frajer który płaci tysiące euro za seks z "dziewicą" która udaje niedoświadczoną i niewinną...

nie Holandii, mieszkam pod Gdańskiem, a możliwe, że za dużo jedną literkę wklepałem sorki.