Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqrwtw

CZY jeśli bede dla dziewczyny pierwszym i się z nią ozenie to ona...

Polecane posty

Gość heheh
czyli przerżnąłeś ją czy nie

autorze ale durne pytanie żeś zadał :O jeżeli myslisz tylko o tym że ona cię zdradzi to po co ci taka żona? zamiast się cieszyć że ona czekała na tego jedynego to ty masz takie idiotyczne mysli :O

Gość heheh
w oral uwierzę ale w anal nie bardzo, sam niedawno udało mi się żonę namówić do anala i wątpie czy młoda dziewica chce w ten sposób zaczynać, a tamtego Twoja była okłamała (należy mu współczuć) ja bym się poznał

wiele razy, ją przerżnąłem, bo stosunek może być nie tylko w pochwę, a głupim arabem nie jestem. :O

Gość heheh
własnie nie lubię takiego ścieminiania jak to dziewczyny na pierwszy raz wybierają anal bo dorosłe i doświadczone mają problem aby na to się zdecydować Tak czy inaczej cnoty pozbawił ją jej mąż a ty tylko w gównie się babraleś

blondyn to pedał tylko w dupę wsadza a tamtym razem przerżnął ale kolegę i coś mu się pomyliło-normalne po dużych dawkach alkocholu:D

wytłumaczenie jest proste..mały, cienki fiutek to błona wytrzymała..i tak oto blondyn rżnął, ona pozostała "dziewica"..wszyscy zadowoleni.

Tak też się zdarza, ale czy nazwałbyś ją naprawdę dziewicą? A w ogóle wiesz, że połowa dziewczyn w ogóle nie krwawi podczas pierwszego razu, a część w ogóle nie czuje bólu? To po czym WY geniusze możecie poznać, czy to dziewica czy nie? No niech mnie ktoś oświeci :o

heheh, nawet nie wiesz ile takich "dziewic" sie teraz namnożylo :) wlasnie przez tą dumę męską z "posiadania" dziewicy. to juz lepiej miec normalną laskę ktora lubi normalny seks i sie normalnie do tego przyznaje...

dobre, podoba mi się, z cieńkim fiutkiem. P1003 zmień dealera kochany, bełkoczesz, w Kwidzynie , otworzyli nowy sklep z dopalczami.

moim zdaniem wcale się ich nie namnożyło... w realnym świecie normalni faceci (czyt. nie siedzący na kafe) nie mają takich problemów, bo normalni ludzie nie bulwersują się normalnymi sprawami...

Jak poznać 1-najpierw obejrzeć cipkę-sprawdzić czy błona w żadnym miejscu nie jest pęknięta 2 po stosunku sprawdzić czy pękła 3i jesteśmy pewni że była dziewicą a że jakaś ciota jej w dupę wsadziła -to chyba nie ma aż takiego znaczenia Osobiście sam nie lubię poprawiać po innych i wolałbym dziewicę niż takie co inni posuwali

mają tylko nie wypada sie do tego przyznać-a tu można pisać co się chce

Gość dziewicomaniak
wszystkie zdradzaja tylko nie wszystkie wpadaja

słuchaj wychodząca, a czym sie różni kaffe, od czartorii czy tleniu, przedobrzyłaś, niemiło. A żyć trzeba tak aby rano golić się z otwartymi oczami, i patrzeć sobie w twarz ze spokojem.

przez gardło by mi nie przeszło i takie jak ty mogą myśleć że nie ma problemlu

No to bardzo zabawne, bo niektóre nie mają błony od początku albo mają tak znikomą, że nie jest się w stanie sprawdzić... ale widzę, że specjaliści od siedmiu boleści wiedzą lepiej :o

\"Jak poznać 1-najpierw obejrzeć c*pkę-sprawdzić czy błona w żadnym miejscu nie jest pęknięta 2 po stosunku sprawdzić czy pękła 3i jesteśmy pewni że była dziewicą a że jakaś ciota jej w d**ę wsadziła -to chyba nie ma aż takiego znaczenia Osobiście sam nie lubię poprawiać po innych i wolałbym dziewicę niż takie co inni posuwali\" WARTE ZAPAMIĘTANIA:D

taka co nie ma błony to jedna na tysiąc miałem 8 kobiet i w każdym przypadku mogłem stwierdzić w ktorym miejscu błona jest przerwana (niestety tylko takie szmaty mi się trafiały)

Faceet hahahahha romantyczna rozmowa przy świecach: ona:wiesz, nie mówiłam Ci tego, znamy się już ponad miesięc, jakos tak głupio mi było, bo wiem że ty miałeś już jakieś doświadczenia a ja..jestem dziewića.. Faceet: naprawde? pokaż cipke..muszę dokładnie sprawdzić czy błona nie jest gdzieś naderwana. a dupę Ci jakaś ciota wsadzała? hm? cholera bateria w latarce padła:/

Faceet nie obraź się ale głupszy jesteś, od pały policjanta. Moja żona nie rodziła , a błonę dziewiczą ma taką, że nawet ginekolog by nie stwierdził czy miała stosunek.

czyli widzisz poznałbym się bo po stosunku nie byłaby pęknięta (niedoczytałeś) choć ty coś kłamiesz bo po porodzie wszystkie błony pękają

błona dziewicza nie ma standaryzowanego kształtu. ma różną moc napiecia i różną strukturę. już to widze jak Ty cos znajdziesz...