Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igarekk

Przemoc wobec kobiet , przemoc wobec mężczyzn .

Polecane posty

Gość Igarekk

Przemoc wobec kobiet - jest częstym przypadkiem w rodzinie , ale ten problem dotyka również facetów - jedno pytania jak działac i walczyc z tymi psycholami , którzy potrafi bic , wyzywac a nawet i zabic . W jaki sposób można się od takiego człowieka uwolnic , i prosze mi nie pisac że przemoc wobec faceta przez żone jest niczym , bo to nie jest śmieszne . Ja uważam że kobieta bita powinna zabic gnoja , natomiast mężczyzna bita przez swoją małżonke , powinien wpie.rdolic suce , by raz na zawsze się opamiętała .

Gość Elizabeth _ 30
E tam , jak się chłopa nie bije to mu wątroba gnije

No tak....trzeba \"wpierdolić suce\", jak napisałeś, albo \"zajebać gnoja\". Jakież to pacyfistyczne i wcale to a wcale nie będące przemocą.:P Ty to taki łagodny baranek , rty musisz mieć powód ,żeby \"wpierdolić\"....a powód zawsze jakiś się znajdzie. Weź się puknij facet w łeb.

Gość Igarekk
Nie chodzi tutaj o złykwy policzek przez kobiete tylko np . branie patelni i walenie go w głowe . Znam kobieta , która biła swojego męża , nie rękami , tylko patelnią czy szklanymi butelkami po głowie . Uważam że w tym wypadku , jeśli kobieta dostanie od faceta to sama jest sobie winna . Drugi problem , jeszcze większy to przemoc wobec kobiet , tutaj wystarczą tylko ręce faceta , żeby po bic do nie przytomności . Jestem zaciekawiony tym tematem , ponieważ słyszałem że takie zachowanie wynika głównie z choroby psychicznej ? Nie mam zamiaru nikogo bic . Ale jestem ciekawy dla czego kobieta sama nie zgłosi tego na policje , jeśli została po bita . Nawet facet ma prawo do wykonania telefonu , gdy oberwał od baby . Moim zdaniem ludzie po prostu się tego wstydzą , i tu płec nie jest istotna .

Gość Bicie jest tylko koniecznością

Gość Igarekk
01:46 [zgłoś do usunięcia] Samanta lisiczka plec jest baaardzo istotna orenge bardzo W czym jest istotna ? Każdy jak jest w jakiś sposób maltretowany , powinien zgłosic to na policje . Specjalistami od przemocy fizycznej są raczej mężczyźni , natomiast od przemocy psychicznej kobiety .

Moja żona mnie biła , ubliżała na moją rodzine , ostatnio nie wytrzymałem i wyrzuciłem ją z domu . Nigdy jej nie oddałem

Gość Igarekk
01:52 [zgłoś do usunięcia] Samanta lisiczka Igrek nie udawaj Niby w czym udaje ? Jestem zaciekawiony tym tematem .

MÓJ CHŁOP W ŻYCIU NIE RAZ ODE MNIE OBERWIE ZE WZGLĘDU NA TO ŻE JESTEM KATOLICZKĄ WIEM ŻE W TEN SPOSÓB NAJLEPIEJ CZŁOWIEKA WYCHOWAM

Gość Hujowy ten temat

Gość Igarekk
Przemoc to przemoc