Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsungSGH-U700

samsung u700

Polecane posty

Gość samsungSGH-U700

Mam prosbę posiadam tel.kom. samsung u700 ale nie mam do niego instrukcji obsługi.Moze ktos wie jak wyłączyć dzwięk klawiszy żadnym sposobem mi sie to nie udaje jak daje w profilach na normalny to jest ten dzwiek klawiszy a jak na cichy to nie słyszę dzwonka telefonu. Dzieki za ewentualne odpowiedzi.

moze pomogę mam u 600;) z boku po lewej stronie masz przycisk. przynajmniej tak jest w u600, ale widziałam na fotce ze w u 700 też coś jest. i nim można ściszyc klawisze

Gość jarek244
niecale 5 minut w google.pl (polecam) "zeby wylaczyc ten wspanialy ;) dzwiek klawiatury trzeba wylaczyc dzwiek. troche sie z wylaczaniem dzwieku nameczylam bo trzeba nacisnac dowolna liczbe usunac ja i wtedy dopiero kratke przytrzymac co bywa troche wkurzajce np kiedy chce sie szybko i po cichu wylaczyc dzwieki."

kratką wyłączasz dzwięki, łącznie w dzwoniek pustaku a autorka chce wyłaczyć samą klawiaturę:o naucz się czytać:o

Gość 0000000000000000000
Albo – star, ustawienia, profil telefonu, klikasz na ‘’normalny’’ lewym czyli opcje, klikasz edytuj, kółkiem w bok idziesz do tego trzeciego – czyli ‘’dźwięki telefonu’’, schodzisz niżej i w głośności dźwięków telefonu ustawiasz na zero, Albo jak już ktoś ci napisał, w stanie czujności telefonu (gdy jest włączony i wyświetla się tapeta) z lewego boku ściszasz naciskając na guzik, który znajduje się niżej.

Gość samsung SGH-U700
Dziękuje za pomoc udało się.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung