Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

nie mam jeszcze prezentów...

Polecane posty

Gość kanapka z pasta BHP
ja mam tylko dla kota :o

Może dzisiaj uda Ci się kupić chociaż dla 1-2 osób, to zawsze już będzie mniej. :)

A ja dla psa nic nie kupię. Uwielbia rybki, więc i tak będzie miał święto, bo przecież wszystkich rybek ze stołu nie zjemy. Dla niego też wystarczy. :D

Gość kanapka z pasta BHP
smacznego myrek ;) 🖐️ tez mam jakies 20 do kupienia :o umarne w trakcie 😭

Gość kanapka z pasta BHP
ja im zazdroszcze takiej przezornosci :o zawsze wszystko na ostatnia chwile zostawiam :o ostatnio nawet bylo topidlo, ze to choroba jakas :o:D

Lusia, bo przed świętami wszystko jest troszkę droższe. Zobaczysz te wszystkie obnizki cen w styczniu, to zęby połamiesz od zgrzytania, że o tyle więcej kasy wydałaś. :O

Gość kanapka z pasta BHP
a juz tak najbardziej wkurwia mnie to, ze sie nalatam i kase wydam a taki tesc czy tesciowa zakup moj pierdzielna w kat 😠

ostatnio nie mam szczęścia :O kupiłam sztruksowy żakiet za 119 na drugi dzień PROMOCJA!!! cena obnizona na 75 😭 kupiłam książkę za 99 kilka dni póżniej PROMOCJA!!! kup za połowę ceny zamawiając... sraty taty paczka waty 😠 to mnie zniechęca do zakupów :(

Owszem, są już, ale w styczniu będzie ich więcej i większe. Fakt, że kozaczki, których nie kupiłam z powodu ceny (320) teraz kosztują 199.

Myrewin, nigdy nie próbowałeś jak smakuje mydło? } No właśni próbowałem... jak byłem mały zjadłem nawet kostkę takiego szarego. Miałem sraczkę przez dwa dni potem. :o

A ja te kozaczki chyba kupię. Jak nie znoszę, to będą na następną zimę. Tańsze już nie będą, bo skóra i.... cudne.

Gość kanapka z pasta BHP
' A ja te kozaczki chyba kupię. Jak nie znoszę, to będą na następną zimę. Tańsze już nie będą, bo skóra i.... cudne.' czekaj tylko jak under przylezie :o:D

A ja właśnie mam kłopoty z \"twardym brzuchem\". Mydło naprawdę pomaga?;) Ile go trzeba zjeść, żeby brzuch zmiękł? :D