Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Jak to jest z zieloną herbatą?

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

Jestem w 15tc i tak się zastanawiam czy mi można, czy w końcu nie można pić?

Gość ja pije czytalam ze mozna

Słyszałam, że nie można, chociaż pytałam ginekologa, jak najbardziej można, przecież nie pijesz tony dziennie, jedna, dwie filiżanki nie zaszkodzi....nie popadajmy w paranoję.... Miałam podobny dylemat z biała herbatą, bo jestem koneserką herbat, więc lubię eksperymentować.... Jedno jest pewne nie pij soczku malinowego ;)

Gość nie opowiadaj głupot
z tym sokiem malinowym i nie wprowadzaj nikogo w błąd!!! maliny są jak najbardziej wskazane! a już sok malinowy jak najbardziej! napar z LIŚCI MALIN zaś NIE, bo może powodować skurcze!

\"nie opowiadaj głupot\" heheeh, no to na zdrowie ;) pij soczek ;) jak uważasz tylko ty nie wprowadzaj nikogo w błąd

Z tym sokiem malinowym też słyszałam,sok można jak najbardziej,herbata z liści malin-odpada,no chyba,że po terminie porodu:)

oj z liści malin nie można, ale u mnie na szkole rodzenia twierdzili, żeby nie ryzykować z sokiem z malin także, bo on działa rozkurczowo, poprawia krążenie, i rozgrzewa..... Mówię o gorącym naparze....

Gość czytalam w ulotce
od lekarza, ze zieloną mozna jak najbardziej, nawet wskazana. Nie powinno się pić z pokrzywy, czarnej i kawy. W końcu nic nam nie zostanie do picia ani jedzenia :) Umiar we wszystkim wskazany, ale bez przesady